Andreea Marin ia ore cu profesori din Canada/VIDEO

Andreea Marin este deschisă la noi oportunităţi de dezvoltare personală. Motivată de o mamă pe care a cunoscut-o recent, fosta soţie a lui Ştefan Bănică Jr a decis să-i urmeze exemplul. Fie pentru a deveni un manager performat , fie pentru a avea o viaţă echilibrată, vedeta urmează cursuri la distanţă cu profesori din Canada, căutând astfel răspunsuri la probleme pe care nu le putea rezolva până acum.

Fosta Zână a Surprizelor este dispusă să înveţe şi nu face un secret din acest lucru. „ Life coaching-ul este o oportunitate care a apărut de curând în viaţa mea. Am cunoscut o mamă care este şi life coach, pe care am consultat-o în ultimele luni .Am simţit nevoia să-mi dezvolt orizontul şi să înţeleg  ce înseamnă asta, să înţeleg dacă mă poate ajuta în vreun fel. Mi s-a părut extraordinar faptul că poţi avea un fel de antrenament în a-ţi trăi viaţa mai frumos şi demn pâna la capăt“, a declarat vedeta la Bistriţa, cu ocazia conferinţei susţinute înainte de seminarul „Şcoala mamelor“.
Andreea Marin a fost încântată de lucrurile aflate de la doamna respectivă şi a decis să se şcolească şi ea în life coach.. „Femeia despre care vă vorbesc este ea în sine un exemplu pentru mine. Are trei copii deja, abia a născut şi are o familie model. Mi-am spus că dacă ea a putut să facă asta pentru sine, în societatea în care trăim, ar putea să o facă şi alţii. Şi am vrut să învăţ mai multe de la ea. Ulterior am înţeles ce înseamnă domeniul ei şi am văzut, spre surprinderea mea, că e foarte apropiată treaba cu ceea ce se întâmplă în întâlnirile Şcoala mamelor.  Practic, noi cam asta  facem, dar fără să ştim că se cheamă life coach.  Şi atunci, pentru că nu îmi place niciodată să fac lucrurile după ureche, mi-am zis: ,,Dacă există o astfel de ştiinţă, hai să învăţ, ca la şcoală!“, a explicat ea.
Prin urmare, vedeta nu lipseşte de la întâlnirile online cu profesorii din Canada, unde dezbate alături de ei şi de colegi, tot felul de situaţii.
„Aşa că în momentul ăsta, da, urmez un astfel de curs canadian, la distanţă, prin internet. Suntem un grup de oameni interesaţi de diferite meserii, din diferite companii, e foarte interesant, unii sunt în România,alţii sunt în alte ţări. Ne întâlnim cu toţii într'-un punct comun, în spaţiul virtual, profesorii noştri sunt canadieni, ne auzim direct, discutăm, facem antrenamente.Trebuie să recunosc că după două- trei ore, de doua ori pe săptămână de life coach, găsim răspunsuri la întrebări care ne-au chinuit multă vreme şi pe care nu am putut să le rezolvăm. Comunicarea, să îţi deschizi mintea, să afli câte ceva din bagajul de cunoştinte  al altui om, dintr-o alta cultură, cu un alt parcurs decât al tău, poate face uneori minuni. Important este să ai mintea deschisă către nou“, este de părere Andreea Marin.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro