Andreea Marin le-a arătat fanilor "cuibuşorul de nebunii" din vacanţă. "Aici ai făcut nani cu domnul doctor? Scârţâie?", au întrebat-o curioşii / Galerie foto

+6 click pentru
galerie

Andreea Marin şi turcul Tuncay Ozturk au fugit de gura lumii în Croaţia, destinaţie în care se se simt tare bine. Dovadă stau fotografiile pe care fosta "Zână" le postează pe Facebook, în care putem vedea cum se relaxeză şi distrează alături de tânărul fizoterapeut, în braţele căruia ar fi găsit consolare după divorţul de Ştefan Bănică jr. .

"Croaţia, o minune a naturii de care m-am îndrăgostit. Mi-am încărcat bateriile pentru un an", a scris vedeta pe site-ul de socializare.

În imaginile de pe Facebook putem vedea că Andreea şi Tuncay au mers în drumeţii şi s-au bucurat din plin de natură, au vizitat grădina zoologică, însă poza care le-a atras cel mai mult atenţia prietenilor virtuali a fost cea cu patul în care, probabil, a avut loc împăcarea celor doi.

"Aici ai făcut nani cu dr. doctor?", "Scârţâie?" sau "Ahhh, ce cameră perfectă" sunt doar câteva dintte comentariile pline de subînţeles postate de prietenii virtuali ai Andreei.

Foto: Facebook

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro