Andreea Marin, mămică din nou? "Nu am o preferinţă dacă să fie băiat sau fată"

foto: facebook

Andreea Marin şi soţul ei, Tuncay Ozturk, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste ce durează de aproape doi ani. "Zâna" şi fizioterapeutul turc îşi doresc cu ardoare să aibă împreună un copil, însă momentul se lasă aşteptat.

Andreea Marin s-a reinventat odată cu începerea poveştii de iubire cu turcul Tuncay Ozturk. "Zâna" se declară o femeie fericită şi împlinită şi mărturiseşte că-şi doreşte să devină din nou mamă. Vedeta spune că nu este cazul încă şi că asta se va întâmpla numai dacă va dori Dumnezeu.

„Vreau să mai am un copil, dar asta se va întâmpla doar dacă Dumnezeu îşi doreşte şi El. Când e vorba de aducerea pe lume a unui copil, doar pe El te poţi baza cu adevărat. Rămâne însă un miracol, pentru că ştiinţa n-a rezolvat încă toate problemele din acest punct de vedere. Nu am o preferinţă dacă să fie băiat sau tot fată, ci doar să fie un copil sănătos şi nimic mai mult”, a declarat Andreea Marin pentru ziarulring.ro.

Andreea Marin este căsătorită din 2013 cu Tuncay Ozturk, fizioterapeutul pe care l-a cunoscut în timpul vizitelor sale în Turcia. "Zâna" are o fetiţă, pe nume Violeta, din căsnicia cu Ştefan Bănică jr.

Citeşte şi:

A renunţat de tot la rolul de vedetă TV! Andreea Marin vrea, acum, să schimbe legile din ţară

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro