Andreea Marin, după durerosul divorţ de Tuncay Öztürk: "Mă simt un om iubit!" Cine e bărbatul care o face să zâmbească

Sursa foto: Sorin Cioponea

Andreea Marin, fosta "Zână a Surprizelor", a făcut dezvăluiri-bombă în cel mai recent interviu pe care l-a acordat aseară, la un eveniment monden.

În vârstă de 41 de ani şi cu trei divorţuri la activ, Andreea Marin nu şi-a pierdut speranţa că va întâlni un bărbat care o va iubi şi o va respecta aşa cum merită.

"(...) Dacă mă vedeți că port o perucă, nu e o alegere pur estetică, ci un simbol. În această dimineaţă (n.r.: ieri dimineaţă) am demarat o campanie destinată femeilor bolnave de cancer. Mă veți vedea și cu o perucă blondă. Schimbarea e majoră, nici mie nu mi-a venit să cred. (...) Sunt genul de om care stă mult ca să ia o decizie (...), iar atunci când o ia nu se mai uită înapoi. Îmi asum lucrurile. Îmi doresc să o văd pe fiică mea împlinită , nimic nu mă împlineşte mai mult și să fiu sănătoasă. Nu-mi fac planuri pentru ce va fi după cinci ani., cel mult pentru anul viitor. Mai cred în iubire și mă simț un om iubit. Poate există și astfel de oameni, dar nu sunt deschisă deocamdată pentru asta. Nici o perioadă în viață nu e că altă, nici un om nu e că altul, nici eu nu mai sunt ce am fost ieri. Sunt un om care se orientează pe dezvoltarea persoanal. Vreau să învăț să mă iubesc pe mine și deja am învățat să mă respect pe mine(...)", a declarat fosta "Zână a Surprizelor" în cadrul unei emisiuni tv.

La sfârşitul lunii trecute, clarvăzătoarea Carmen Harra a spus că Andreea Marin se va recăsători.

"(…) Andreea ai să te recăsătoreşti cu un bărbat mai mic cu cinci ani decât tine, care e şi el divorţat şi are doi copii. (...)", a spus clarvăzătoarea în cadrul emisiunii "Răi da' buni", pe 27 octombrie.

VIDEO / Toată lumea crede că Tuncay Ozturk a călcat strâmb, dar Andreea Marin SE RECĂSĂTOREŞTE! Carmen Harra a spus cum arată noul soţ al "Zânei-Surprizelor"

Andreea Marin s-a născut pe 22 decembrie 1974, în Roman, județul Neamț. Ea e una dintre cele mai îiubite prezentatoare tv din România și s-a remarcat atât în țară, cât și în străinatate datorită emisiunilor sale, dar și a documentarelor pe care le-a realizat. Vedeta a cunoscut succesul odată cu emisiunea pe care a moderat-o o lungă perioadă de timp, “Surprize, Surprize". Ea e fiica Violetei și a lui Dan Marin. Din nefericire, la doar nouă ani, Andreea și-a pierdut mama în urma unui accident rutier. "Zâna Surprizelor" are o soră, Cristina, și un frate vitreg, Ionuț, ambii mai mici decât ea.

Andreea Marin a fost căsătorită din 1995 până în 2000 cu Cristian Gheorghiță. În ianuarie 2006 Andreea s-a recăsătorit, cu Ștefan Bănică Junior, iar pe 15 decembrie 2007 a născut-o pe Ana Violeta, primul lor copil. După 7 ani de căsnicie, cuplul și-a anunțat divorțul pe rețeaua de socializare Facebook.

VIDEO / Andreea Marin, primele declaraţii despre divorţul de fizioterapeutul turc: "Nu am de gând să mai plâng!" Tuncay Öztürk, pregăteşte-te!

Pe 19 decembrie 2013, Andreea s-a căsătorit civil cu Tuncay Öztürk, un medic turc, fizioterapeut și osteopat, care este și preparator fizic al lotului național de gimnastică feminină al României. După doi ani și nouă luni, mai exact pe 27 octombrie 2016, Andreea Marin a anunțat că divorțează de Tuncay Ozturk tot pe Facebook, așa cum a procedat și la despărțirea de Ștefan Bănică Jr.

D.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro