Homepage » Monden » Andreea Marin nu e cu gândul la DIVORŢ! ANUNŢUL făcut înainte să se întâlnească în faţa judecătorului cu Tuncay Ozturk

Andreea Marin nu e cu gândul la DIVORŢ! ANUNŢUL făcut înainte să se întâlnească în faţa judecătorului cu Tuncay Ozturk

Publicat pe 13.02.2017 la 13:10 Actualizat pe 13.02.2017 la 14:32

Cu câteva ore înainte de a se prezenta la primul termen al procesului de divorţ deschis în luna octombrie a anului trecut împotriva lui Tuncay Ozturk, Andreea Marin a făcut un gest din care toţi au tras aceeaşi concluzie. Vedeta nu e cu gândul la divorţ, ci la carieră.

Andreea Marin nu e cu gândul la DIVORŢ! ANUNŢUL făcut înainte să se întâlnească în faţa judecătorului cu Tuncay Ozturk

Sursa foto: Facebook

Cu câteva ore înainte de a se prezenta la primul termen al procesului de divorţ deschis în luna octombrie a anului trecut împotriva lui Tuncay Ozturk, Andreea Marin a făcut un gest din care toţi au tras aceeaşi concluzie. Vedeta nu e cu gândul la divorţ, ci la carieră.

Astăzi, Andreea Marin ar urma să afle dacă va renunţa la numele fizioterapeutului turc sau va trebui să mai aştepte. Înainte să meargă la tribunal, Andreea Marin a postat pe pagina sa de Facebook o poză prin care a anunţat că luna viitoare va susţine o conferinţă peste Prut. Mai exact, evenimentul va avea loc pe 11 martie, la ora 18:30, în Chişinău.

Pe 27 octombrie 2016, Andreea Marin şi-a anunţat divorţul de Tuncay Ozturk printr-un mesaj postat pe Facebook.

"Oameni dragi,

Cum bine stiti, am invatat sa pretuiesc viata si in momentele sale de lumina, si in cele intunecate. Uneori, suprizele vietii nu sunt intocmai placute. Sunt momente in care, chiar daca inima te indeamna sa ramai unde te afli, trebuie sa ai taria de a pune pe primul plan respectul de sine si sa mergi mai departe. O hotarare grea a survenit in aceste zile in viata mea: divortul. Din respect pentru sentimentele profunde investite in ultimii ani in casnicia mea, va rog pe voi, prietenii de aici, dar si pe colegii din mass-media, sa intelegeti ca nu doresc sa mai fac nicio referire publica cu privire la acest subiect. Va rog tare mult sa ne respectati dorinta de liniste si intimitate, mie si fiicei mele. Un divort este dureros, dar intotdeauna v-am spus si cred si astazi ca acesta nu este un obstacol de nedepasit. Nu voi pune pe umerii nimanui ceea ce port acum in suflet, dimpotriva, va rog sa ne intelegeti nevoia fireasca de discretie. O mama nu e niciodata singura. Ca femeie si mama, am multe motive sa imi continui viata cladind si zambind", a scris Andreea Marin pe Facebok, când a anuntat despărţirea de Tuncay.

Despărţirea de fizioterapeutul turc e trasă la indigo ca în cazul mariajului cu Ştefan Bănică Jr.

"Dragii nostri, acest mesaj este pentru cei carora le pasa cu adevarat de evolutia noastra profesionala si personala si care ne respecta intimitatea. Dupa 7 ani de casnicie, am decis de comun acord ca e mai bine pentru noi sa ne separam, cu respect pentru tot ceea ce am construit impreuna si pentru copilul nostru. Planurile noastre de viitor nu mai coincid, dar vom continua sa avem o relatie civilizata, calda, atat pentru fetita noastra, cat si pentru noi. Ne-am trait relatia cu discretie, atat cat ne-a permis statutul de persoana publica, ce inseamna pentru altii in ziua de astazi, din pacate, transformarea vietii particulare intr-o telenovela. Dorinta noastra este sa depasim si acest moment cu aceeasi discretie, chiar daca suntem constienti de valul de speculatii si neadevaruri ce va urma, de aceea va rugam sa intelegeti decizia noastra de a nu acorda interviuri, spre a ne proteja familiile si mai ales copiii. Va multumim, un gand bun! Andreea si Stefan Banica", a scris Andreea Marin, pe Facebook, în 2013, când a anunţat despărţirea de Ştefan Bănică.

Pe 29 octombrie, Tuncay Ozturk a făcut primele declaraţiile dupa ce Andreea Marin a anunţat divorţul.

"Acum mult timp, o femeie a intrat în cabinetul meu din spitalul din Turcia și mi-a povestit despre problemele ei de sănătate, iar eu o priveam continuu cu admirație. Nici nu pot să îmi aduc aminte la ce mă gândeam în acele momente, dar cert este că a vorbit mult despre durerile pe care le acuza, însă pe formularul ei medical, pe care îl mai am și acum, am scris doar cateva cuvinte. Destinul... Am trăit cei mai extraordinari ani alături de o femeie prețioasă.

Nu m-aș fi gândit vreodată la faptul că cineva ar putea să îmi schimbe viața atât de mult, să aibă un impact incredibil asupra mea și care să mă facă să simt un amalgam de sentimente frumoase și intense. Mereu o să-i mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a oferit acești ani alături de ea. O să-mi fie dor de toate momentele alături de ea.

O femeie care a fost lângă mine indiferent de situație, dar în special în cele mai grele momente ale vieții mele. Atunci când m-am trezit, imediat după operație și eram în cealaltă parte a lumii, ea era singura care mi-a fost aproape. A reușit să aibă grijă de tot, purtând în inimă o iubire caldă, în timp ce eu eram slăbit. De fiecare dată când m-am simțit la pământ și aveam nevoie de o persoană cu care să-mi împărtășesc sentimentele, ea a fost mereu acolo pentru mine. Nu a fost doar soția mea ci și cea mai buna prietenă a mea.

O femeie care emană doar emoții sincere, a cucerit de îndată inimile familiei mele. Au considerat-o pe loc unul dintre membrii familiei mele, o nouă fiică pentru mama și tatăl meu, care de altfel, o să și rămână așa.

Țin minte bine cât de grea a fost relația noastră la început dar cum împreună am reușit să facem totul posibil. Acum înțeleg faptul că orice lucru minunat își are sacrificiul în spate. Au fost zile grele cu multe schimbări în viața mea dar când îmi aduc aminte chiar și de o amintire împreună câtuși de mică, îmi spun că a meritat efortul depus doar ca să fiu cu ea.

Această femeie mi-a schimbat viața atât de mult cu felul ei de a fi, bucuroasă și pasională. Tipic femeilor moldovence, nu-i așa? Trăind viața întodeauna fără limite. M-a învățat o grămadă de lucruri. Pur și simplu mi-am rupt lanțurile din viața mea din momentul în care am fost cu ea. De fiecare dată când îmi ziceam că nu pot face ceva, mereu mă întreba ”de ce nu”? Asadar, ea m-a învățat că există întodeauna o soluție. Și am reușit. În spatele fiecărui succes din viața mea este această femeie minunată. În orice problemă pe care am avut-o și i-am cerut ajutorul, ea lăsa tot ce făcea în momentul acela, uita de ea și mă ajuta pe mine până la capăt. Sacrificii…

Iubirea dintre noi a devenit cu timpul și mai mare și mai puternica. Anii nu au ucis dragostea noastră ci au ajutat să crească tot mai mult. Toate momentele din viața noastră pe care le-am petrecut împreună ne-au unit foarte tare. Dragostea noastră a fost atât de mare încât am trăit totul la intensitate maximă și totodată anumite discuții pe care le-am purtat au fost foarte puternice și rănindu-ne verbal inimile fiecăruia în anumite momente. Cu cât era iubirea mai mare, cu atât cuvintele spuse răneau și mai mult. În ciuda tuturor lucrurilor bune din povestea noastră, acest sfârșit a fost necesar pentru amândoi. Ne pare rău pentru toții oamenii care ne-au susținut atât de mult în toți acești ani, dar vă asigurăm că atât eu, cât și Andreea, am făcut tot posibilul ca această relație să meargă, însă amândoi avem două caractere puternice și a fost greu să ajungem la un numitor comun. Dragostea noastră ne-a dat mereu puterea de a lupta și a merge mai departe și, totodată, aceeași dragoste ne face să punem punct acestei povești.

Andreea este femeia vieții mele și o să aibă un loc special în inima mea deoarece ea este singura femeie pe care o să o iubesc în felul acesta. Și încă o iubesc cu aceeași intensitate și voi fi întodeauna lângă ea, atunci când va avea nevoie de mine.

Rumi:

Este o flacără în inima ta,
Gata să fie aprinsă.
Este un gol în sufletul tău,
Gata să fie umplut.

Andreea a fost femeia care a aprins dragostea în inima mea și mi-a umplut sufletul, dar focul a fost atât de puternic încât nu l-am putut ține sub control și ne-a ars", a scris Tuncay Ozturk pe pagina sa de Facebook.

Andreea Marin s-a născut pe 22 decembrie 1974, în Roman, județul Neamț. Ea e una dintre cele mai iubite prezentatoare tv din România și s-a remarcat atât în țară, cât și în străinatate datorită emisiunilor sale, dar și a documentarelor pe care le-a realizat. Vedeta a cunoscut succesul odată cu emisiunea pe care a moderat-o o lungă perioadă de timp, “Surprize, Surprize". Ea e fiica Violetei și a lui Dan Marin. Din nefericire, la doar nouă ani, Andreea și-a pierdut mama în urma unui accident rutier. "Zâna Surprizelor" are o soră, Cristina, și un frate vitreg, Ionuț, ambii mai mici decât ea.

Andreea Marin a fost căsătorită din 1995 până în 2000 cu Cristian Gheorghiță. În ianuarie 2006 Andreea s-a recăsătorit, cu Ștefan Bănică Junior, iar pe 15 decembrie 2007 a născut-o pe Ana Violeta, primul lor copil. După 7 ani de căsnicie, cuplul și-a anunțat divorțul pe rețeaua de socializare Facebook. Pe 19 decembrie 2013, Andreea s-a căsătorit civil cu Tuncay Öztürk, un fizioterapeut turc. După doi ani și nouă luni, mai exact pe 27 octombrie 2016, Andreea Marin a anunțat că divorțează de Tuncay Ozturk pe Facebook, așa cum a procedat și la despărțirea de Ștefan Bănică Jr.

Tuncay Ozturk e fizioterapeut turc. El a fost căsătorit cu Andreea Marin. Cei doi au devenit soţ şi soţie pe 19 decembrie 2013. După doi ani și nouă luni, mai exact pe 27 octombrie 2016, Andreea Marin a anunțat că divorțează de Tuncay Ozturk pe Facebook, așa cum a procedat și la despărțirea de Ștefan Bănică Jr.

D.D.

În articolul
Andreea Marin nu e cu gândul la DIVORŢ! ANUNŢUL făcut înainte să se întâlnească în faţa judecătorului cu Tuncay Ozturk
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Xtra Night Show. Ticy, colegul de breaslă a lui Liviu Guță, declarații despre dispariția manelistului. Ce s-a întâmplat cu cântărețul, de fapt: „Am vorbit cu familia” / VIDEO
Emisiuni TV • ieri la 23:33
Xtra Night Show. Ticy, colegul de breaslă a lui Liviu Guță, declarații despre dispariția manelistului. Ce s-a întâmplat cu cântărețul, de fapt: „Am vorbit cu familia” / VIDEO
  • Liviu Guță a fost dat dispărut de colegii de breaslă
  • De mai bine de un an, nimeni nu mai știe nimic de el
Horoscop vineri, 29 martie 2024: Fecioarele vor avea zile pline
Horoscop zilnic • ieri la 23:26
Horoscop vineri, 29 martie 2024: Fecioarele vor avea zile pline
  • Horoscopul zilei de vineri, 29 martie 2024
  • Ce ne-au pregătit astrele pentru ziua de vineri
  • Vezi cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate și noroc
Mario Iorgulescu speră să fie liber. Cum ar putea scăpa de condamnarea de 13 ani și 8 luni de închisoare. Declarațiile avocatului: „E complet confuz...”
Stiri interne • ieri la 23:17
Mario Iorgulescu speră să fie liber. Cum ar putea scăpa de condamnarea de 13 ani și 8 luni de închisoare. Declarațiile avocatului: „E complet confuz...”
  • Mario Iorgulescu speră să fie liber
  • Cum ar putea scăpa de condamnarea de 13 ani și 8 luni de închisoare
  • Declarațiile avocatului
Moment istoric. Arabia Saudită, prima participare la Miss World. Mihaela Rădulescu a avut un mesaj important de transmis
Showbiz international • ieri la 23:14
Moment istoric. Arabia Saudită, prima participare la Miss World. Mihaela Rădulescu a avut un mesaj important de transmis
  • Moment istoric!
  • Arabia Saudită, prima participare la Miss World
  • Mihaela Rădulescu a avut un mesaj important de transmis
Cine este și cum arată tatăl lui Andrei Bănuță. Cântărețul seamănă perfect cu părintele său / FOTO
Showbiz intern • ieri la 22:58
Cine este și cum arată tatăl lui Andrei Bănuță. Cântărețul seamănă perfect cu părintele său / FOTO
  • Imagine rară cu tatăl lui Andrei Bănuță
  • Cântărețul seamănă perfect cu părintele său
Tatăl lui Mirel Dragomir, criminalul din Timișoara, declarații dureroase după ce și-a vizitat fiul, în arest: „Suntem terorizați, suntem nenorociți”. Familia lui a fost în apartamentul groazei
Stiri interne • ieri la 22:49
Tatăl lui Mirel Dragomir, criminalul din Timișoara, declarații dureroase după ce și-a vizitat fiul, în arest: „Suntem terorizați, suntem nenorociți”. Familia lui a fost în apartamentul groazei
  • Tatăl lui Mirel Dragomir, criminalul din Timișoara, declarații dureroase după ce și-a vizitat fiul, în arest
  • Familia a fost și în apartamentul unde a avut loc crima
Vezi toate știrile noi
Recomandări
Trecutul întunecat al lui Mirel, criminalul Andreei: şi-a agresat şi fostele iubite. Reacţia mamei sale, în vizită la puşcărie
recomandare pe observatornews.ro
Trecutul întunecat al lui Mirel, criminalul Andreei: şi-a agresat şi fostele iubite. Reacţia mamei sale, în vizită la puşcărie
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
recomandare pe as.ro
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
O influenceriţă a murit din cauza unei proceduri de liposucție! Elena avea 30 de ani
Romania TV
O influenceriţă a murit din cauza unei proceduri de liposucție! Elena avea 30 de ani
Fetița Zurli, veste bombă, după ce și-a dat demisia. PRIMELE imagini cu burtica de GRAVIDĂ! ''Sarcină ușoară și felicitări pentru bebe''
Romania TV
Fetița Zurli, veste bombă, după ce și-a dat demisia. PRIMELE imagini cu burtica de GRAVIDĂ! ''Sarcină ușoară și felicitări pentru bebe''
Schimbare majoră la plata facturilor. Românii vor avea un mare avantaj
recomandare pe antena3.ro
Schimbare majoră la plata facturilor. Românii vor avea un mare avantaj
Horoscop 29 martie 2024. Săgetătorii îşi schimbă viaţa, Peştii au grijă de sufletul lor
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 29 martie 2024. Săgetătorii îşi schimbă viaţa, Peştii au grijă de sufletul lor
Rutele pe care CFR Călători introduce autobuze din cauza lucrărilor la liniile ferate
recomandare pe antena3.ro
Rutele pe care CFR Călători introduce autobuze din cauza lucrărilor la liniile ferate
Ce trebuie să faci cu apa din vază pentru ca lalelele sau narcisele să reziste mai multe zile
recomandare pe playtech.ro
Ce trebuie să faci cu apa din vază pentru ca lalelele sau narcisele să reziste mai multe zile
Ce se întâmplă cu Regele Charles şi Kate Middleton de Paşte. Cei doi obişnuiau să fie prezenţi la slujba de la biserică
recomandare pe playtech.ro
Ce se întâmplă cu Regele Charles şi Kate Middleton de Paşte. Cei doi obişnuiau să fie prezenţi la slujba de la biserică
Imaginile care fac înconjurul României: Primar PNL prins cu amanta pe câmp. "Ce faci, domn primar? Este zi de post azi"
recomandare pe redactia.ro
Imaginile care fac înconjurul României: Primar PNL prins cu amanta pe câmp. "Ce faci, domn primar? Este zi de post azi"
O nouă 𝗲𝗹𝗶𝗺𝗶𝗻𝗮𝗿𝗲 𝘀𝗰𝗮𝗻𝗱𝗮𝗹𝗼𝗮𝘀𝗮̆ 𝗹𝗮 𝗦𝘂𝗿𝘃𝗶𝘃𝗼𝗿!? După Jador, Zmărăndescu și Moroșanu, se pare că i-ar fi venit rândul și lui Zanni
recomandare pe redactia.ro
O nouă 𝗲𝗹𝗶𝗺𝗶𝗻𝗮𝗿𝗲 𝘀𝗰𝗮𝗻𝗱𝗮𝗹𝗼𝗮𝘀𝗮̆ 𝗹𝗮 𝗦𝘂𝗿𝘃𝗶𝘃𝗼𝗿!? După Jador, Zmărăndescu și Moroșanu, se pare că i-ar fi venit rândul și lui Zanni
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
recomandare pe Ciao.ro
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Rușii, nervoși că baza Kogălniceanu se extinde: 'Va fi prima țintă'. Ne pregătim de război?
recomandare pe shtiu.ro
Rușii, nervoși că baza Kogălniceanu se extinde: 'Va fi prima țintă'. Ne pregătim de război?
FOTO. Milionarul a turbat când și-a văzut soția la TV! Ce se întâmpla între nevasta lui și antrenorul de fitness
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Milionarul a turbat când și-a văzut soția la TV! Ce se întâmpla între nevasta lui și antrenorul de fitness
Monica Tatoiu vrea să candideze Primăria Sectorului 1! Soțul a ameninţat- că bagă divorţ!
recomandare pe bzi.ro
Monica Tatoiu vrea să candideze Primăria Sectorului 1! Soțul a ameninţat- că bagă divorţ!
Connect-R a recunoscut că s-a drogat: „Consumam cele mai scumpe droguri!“
recomandare pe bzi.ro
Connect-R a recunoscut că s-a drogat: „Consumam cele mai scumpe droguri!“
Anunț OFICIAL legat de închiderea magazinelor în weekend. Ciolacu a spus TOT!
recomandare pe dailybusiness.ro
Anunț OFICIAL legat de închiderea magazinelor în weekend. Ciolacu a spus TOT!
Vestea zilei pentru românii care plătesc facturi la gaz și curent electric!
recomandare pe dailybusiness.ro
Vestea zilei pentru românii care plătesc facturi la gaz și curent electric!
Cuvinte și sintagme cu înțeles uitat ori pierdut: Cum ne-am ales cu colorata expresie „o laie”
recomandare pe Jurnalul.ro
Cuvinte și sintagme cu înțeles uitat ori pierdut: Cum ne-am ales cu colorata expresie „o laie”
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
recomandare pe a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
Close