Andreea Marin reacţionează, după ce s-a vorbit despre relaţia ei cu Marcel Toader: "Mă veți vedea, firește, de mână cu..."

Andreea Marin nu confirmă nicio relaţie © Instagram

În ultima vreme, unul dintre cele mai discutate subiecte se învârte în jurul vieţii amoroase a Andreei Marin. Vedeta ar avea un iubit străin, iar unii susţin chiar că ar fi fost văzută de mână cu Marcel Toader. 

Fosta prezentatoare TV a vorbit despre viaţa sa intimă şi susţine că nu are o relaţii cu domnii cu care a fost "combinată". Andreea Marin susţine că atunci când va fi cazul să îşi asume relaţie cu bărbatul din viaţa sa, o va face.

"Aud despre mine că sunt o superwonderwoman, câte o relație pe săptămâna, azi aici, mâine pe un alt continent, azi cu omul negru, mâine cu cel alb, mărimea buzunarului doar rămâne aceeași-musai "un afacerist bogat"! În fanteziile celor ce nu pot dormi , căci nu au liniște decât-măcar imaginar-în patul meu, sunt cea mai "descurcăreață"femeie, liberă fără limite, căzând mereu în picioare. De arătat cu degetul, însă, căci așa dă bine, știm, nu știm despre ce vorbim. Adevărul e dezamăgitor, din păcate: nu e nici străin, nici african, nu îl găsești nici de mână cu mine pe la sală de sport, nici brunet, nici divorțat, nici cu doi copii... toate previziunile, chiar făcute cu bunăvoință și urări de bine, nu fac față realității. Aceasta e doar a mea, aleg să port realitatea în suflet și-n strălucirea de pe chip, am învățat o lecție, discreția, mai bună decât naivitatea marturisilor deschise, din păcate.  Va veni ziua când mă veți vedea, firește, de mână cu un om, asumat, dar nici atunci nu îmi voi deschide sufletul mai mult decât atât. Viață te învață", a postat Andreea Marin pe contul său de socializare.

Marcel Toader a negat că ar fi fost la o sală împreună cu Andreea Marin şi că s-ar fi ţinut de mână. De asemenea, afaceristul nu a recunoscut că ar avea cont pe reţeaua de socializare Tinder, aşa cum s-a spus în cadrul emisiunii "XNS".

"«La sală nu plătea angajaţii. L-am văzut la sala de mână cu Andreea Marin!»", a spus Mara Bănică la "XNS" după ce a primit o informaţie.

Maria Constantin s-a căsătorit cu Marcel Toader pe 26 septembrie 2015. În vârstă de 30 de ani, artista de muzică populară a mai fost căsătorită o dată, în timp ce fostul rugbist, de 54, are cinci mariaje eşuate până în prezent, acum şase la număr.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

S.O.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro