Andreea Marin, salvată de Ionela Prodan în SUA. Legătura puţin ştiută dintre cele două vedete

+2 click pentru
galerie

Andreea Marin şi Ionela Prodan © Instagram / antena stars

Cântăreaţa de muzică populară Ionela Prodan a sărit în ajutorul Andreei Marin şi a scăpat-o dintr-o situaţie delicată, după ce fosta "Zână a Surprizelor" a fost ameninţată cu moartea. 

Acum, aflată în spital de mai bine de o lună, Ionela Prodan a ajutat-o pe Andreea Marin care s-a aflat într-o situalie limită. Totul s-a întâmplat în urmă cu mai mulţi ani, când fosta prezentatoare tv se afla în America pentru a realiza mai multe interviuri cu celebrități.

Andreea Marin încheiase un contract cu o companie din Los Angeles, care îl avea patron pe românul  Marius Daniel Popa. Toate bune şi frumoase, până la un punct, când Andreea Marin a intrat în conflict cu Daniel Axinte, un șofer care lucra la compania respectivă. De la câteva vorbe grele, s-a ajuns la ameninţări cu moartea, iar vedeta a fost la un pas să rămână şi fără materialele filmate. 

Conform evz.ro, călătoria s-a transformat într-un coșmar atât pentru vedetă noastră, cât și pentru echipa de filmare. 

"Cu trei zile înainte de sfârșitul filmărilor, Axinte s-a supărat și a recurs la înjurături, amenințări cu moartea la adresa Andreei și a mers până la furtul casetelor filmate. Reclamațiile depuse de cei din echipa de filmare au fost depuse la poliția din Burbank, LA”, scria Evenimentul Zilei, la vremea respectivă.

Personajul cheie în poveste este Ionela Prodan care era una dintre finanţatoarele proiectului „Andreea Marin la Hollywood”. Cântăreaţa de muzică populară ar fi fost cea care a rezolvat certurile dintre producătorul emisiunii și finanțatori. Ionela Prodan a luat legătura cu Daniel Axinte și l-a convins pe cel care furase casetele cu înregistrările făcute de Andreea Marin să se predea la poliţie. Ulterior, cei care l-au dat în judecată şi-au retras plângerile şi proiectul a ajuns la final.

Vă reamintim că Ionela Prodan se află în stare gravă la Spitalul Elias din Capitală, de mai multe săptămâni, din cauza unor afecţiuni grave la pancreas, dar şi cardiace.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

M.A.

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro