Adevărul din spatele bârfei! Andreea Marin "şi-a tras" iubit mai tânăr decât ea? Ce spune "Zâna" despre noul bărbat din viaţa ei / FOTO

+4 click pentru
galerie

Andreea Marin l-a "îngropat" deja pe Ştefan Bănică jr. şi iubeşte, se pare, din nou. La 6 luni de la mediatizatul divorţ, "Zâna" este tot mai aproape să-şi refacă viaţa alături un specialist fizioterapeut si osteopat de origine turca de la spitalul Acibadem din Istanbul.

Conform unor surse, citate de adpm.ro, vedeta a fost vazuta in compania specialistului fizioterapeut si osteopat Tuncay Ozturk, iar între ei ar exista mai mult decât o relaţie de prietenie.

"Nu imi doresc sa vorbesc despre viata mea privata, va rog sa nu va suparati.Consider ca e firesc ca la un moment dat viata sa mearga mai departe, atat pentru mine, cat si pentru tatal copilului meu. Insa nu simt nevoia sa justific nimic din ce se intampla in viata mea intima, daca se intampla! E dreptul meu sa fiu un om discret", a spus Andreea pentru sursa citată.

Interesant este că Tuncay Ozturk pare mult mai tânăr decât Andreea, ceea ce înseamnă că - dacă zvonurile se adeveresc - "Zâna" a călcat pe urme vedetelor care preferă prospăturile.

Tuncay Ozturk este unul din cei mai apreciati profesionisti in domeniul in care activeaza, el lucrand in mod curent cu sportivi de performanta din intreaga lume, printre aceştia se numără şi romani precum Simona Amanar, Andreea Raducan si Marian Dragulescu.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro