Andreea Marin, siluetă de model pentru fiica ei: "Nu sunt frumoasă"

foto: arhiva

Andreea Marin a mărturisit că este măgulită de toţi cei care îi spun că este o femeie frumoasă, însă nu se consideră aşa. "Zâna" a mărturisit că face tot posibilul să aibă o dietă echilibrată, căci trebuie să fie un model pentru fiica ei, Violeta.

Andreea Marin este considerată a fi una dintre cele mai frumoase femei din România. "Zâna" a uimit pe toată lumea cu felul în care a reuşit să se reinventeze la 40 de ani, de parcă ar fi descoperit elixirul tinereţii. Vedeta susţine însă că nu se crede o femeie frumoasă şi că cei care spun asta sunt subiectivi.

„Sunt subiectivi cei care spun că sunt frumoasă... Nu sunt frumoasă, sunt doar un om care se menţine la un nivel civilizat la vârsta de 40 de ani. Nu voi fi veşnic tânără”, a declarat Andreea Marin pentru ziarulring.ro.

"Zâna" a mărturisit că încearcă să aibă o alimentaţie echilibrată, fără excese, deoarece îşi doreşte să fie un model pentru fetiţa ei:  „Îmi doresc să fiu un model pentru fiica mea, în sensul că încerc să aleg ce mănânc, fără excese nici într-o direcţie, nici în cealaltă. Însă dacă mi-e într-adevăr poftă de ceva, îmi permit excepţii, dar caut să menţin o moderaţie, o linie de echilibru în tot ceea ce fac. Fac sport şi asta contează, mişcarea înseamnă viaţă şi, nu în ultimul rând, cred că iubirea te menţine tânăr”.

Andreea Marin este căsătorită din 2013 cu Tuncay Ozturk, fizioterapeutul pe care l-a cunoscut în timpul vizitelor sale în Turcia. "Zâna" are o fetiţă, pe nume Violeta, din căsnicia cu Ştefan Bănică jr.

Citeşte şi:


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro