Andreea Tonciu, declaraţie uluitoare despre noul ei iubit! Vezi de ce îi e frică să apară în public cu el

De la despărţirea de Nicolae Mitea, Andreea Tonciu a fost foarte discretă în ceea ce priveşte viaţa ei amoroasă. Toate acestea până acum, când bruneta a făcut publică o fotografie cu ea şi noul ei iubit.

În urmă cu doar două zile, focoasa brunetă a postat o fotografie pe contul ei de socializare în care apare împreună cu bărbatul care a făcut-o să simtă din nou fiorii dragostei. În imagine, fosta asistentă "păcătoasă" apare în maşină, ţinându-şi de mână iubitul. "Amândoi de mână, ce frumos sună...", este mesajul care însoţeşte imaginea postată de Andreea.


Chiar dacă încearcă să păstreze cât mai ascunsă noua relaţie, Andreea Tonciu a dat totuşi câte ceva din casă. „Sunt foarte fericită, şi asta e tot. Nu vreau să vorbesc mai multe, pentru că mereu am avut de suferit când mi-am expus relaţiile, Eu sunt bine aşa şi asta e tot ce contează”, a declarat fosta asistentă păcătoasă.

Citeşte şi:

VIDEO / Andreea Tonciu, nemachiată şi cu părul vâlvoi! Filmuleţul la care fanii au exclamat: "Mare nebunatică mai eşti!"

Andreea Tonciu, prima poză cu iubitul! Cum arată bărbatul care i-a cucerit inima

Andreea Tonciu, replică-şoc pentru Serghei Mizil: "Sunt profesoară în seara asta, predau oral!"


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro