Andreea Tonciu, disperată! După măritiș a rămas fără prieteni

Viaţa Andreei Tonciu s-a schimbat radical de când l-a cunoscut pe Daniel, bărbatul care i-a devenit soţ în urmă cu doar câteva săptămâni. Chiar dacă a devenit celebră sub numele de „Tonciu”, Andreea a renunţat fără să stea pe gânduri la numele de fată şi a trecut la numele soţului, şi anume: Niculescu.

Atunci când credea că totul în viaţa ei este cât se poate de bine, Andreea Tonciu a primit o lovitură, la care nu se aştepta vreodată. Odată ce a renunţat la numele de Tonciu şi a ales să poarte doar numele soţului, Andreea a întâmpinat tot felul de probleme, ba chiar şi-a pierdut toţi prietenii... virtuli.


Imediat ce a semnat certificatul de căsătorie, fosta asistentă păcătoasă şi-a schimbat şi numele de pe reţelele de socializare, iar acest lucru a dus inevitabil la blocarea contului. „M-am trezit fără contul de facebook. Nu înţeleg de ce s-a întâmplat acest lucru. Credeam că este din cauza faptului că există foarte multe conturi false, dar am înţeles că este din cauza numelui meu, iar politica facebook apelează la blocarea conturilor”, a declarat Andreea Tonciu.


Bruneta nu s-a împăcat deloc cu ideea că a rămas fără cont de facebook şi astfel şi-a pierdut toţi prietenii virtuali, astfel că a apelat la toate mijloacele necesare pentru a recupera contul. „Am trimis deja copie după buletinul meu către facebook. Nu îmi mai ştiu parola de e-mail, dar Daniel a trimis de pe al lui. Sper să se rezolve repede problema şi să îmi pot păstra ambele nume pe contul de socializare. În acest moment nu mai am niciun cont, pe nicio reţea de socializare. Toate care apar cu numele meu sunt false”, a mai spus Andreea.

Citeşte şi:

Fetiţa Andreei Tonciu o să fie o răsfăţată. Ce o aşteaptă pe micuţă în momentul în care o să vină pe lume

Ce cadou i-a dăruit Daniel Andreei Tonciu de a făcut-o să exclame: ”Te iubesc cel mai mult”

Andreea Tonciu s-a pozat la volanul maşinii, alături de soţul ei, iar fanii au observat imediat: "Ce mare a crescut burtica!"


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro