Andreea Tonciu și-a făcut de cap, în oraș, împreună cu fetița ei! Fotografii EXCLUSIVE„

+7 click pentru
galerie

Andreea Tonciu este, în această perioadă, ocupată cu un singur lucru: creșterea fetiței sale și a lui Daniel, soțul vedetei. Iar acest lucru, ne-a mărturisit bruneta, este un job full-time, ea bucurându-se, ca un copil, de fiecare dată când reușește să ”evadeze” din casă.

”Fiica mea este în perioada în care pune mâna pe orice, dărâmă și se joacă cu tot ce prinde. Dar, trebuie să o spun, este o perioadă frumoasă. Iar acum, că vine vremea bună, mă bucur la fel de tare ca un copil în momentul în care ies din casă. Pentru că, sinceră să fiu, în ultima vreme, am făcut același lucru: am gătit, am făcut curat și m-am jucat cu micuța mea”, ne-a povestit, cu câteva zile în urmă, Andreea Tonciu.


Iar ieri, bruneta, alături de Rebecca, a profitat din plin de soarele de afară și, fără să stea pe gânduri, după ce i-a pregătit mâncarea micuței, a ieșit, alături de op amică de-ale sale, la o terasă. Iar acolo, după ce s-a jucat puțin cu fetița, în momentul în care micuței i s-a făcut foame, Andreea a scos din gentuța în care, pe vremuri, se ascundeau doar farduri, și s-a apucat, cu o linguriță, să o hrănească pe Rebbecca, timp în care și-a continuat discuția cu prietena ei.
Andreea Tonciu, pe numele din buletin Andreea Niculescu, şi-a găsit liniştea în braţele lui Daniel Niculescu. Pentru prima dată, cei doi au atras toate privirile la petrecerea de nuntă a Sânzianei Buruiană. În noiembrie 2015, Andreea a anunţat că este însărcinată şi că va aduce pe lume o fetiţă. La începutul lunii februarie, Tonciu şi Daniel au devenit soț și soție. Naşii celor doi tineri au fost sexy-impresara Anamaria Prodan şi antrenorul Stelei, Laurenţiu Reghecampf. Pe 8 iunie 2016, Andreea a născut la o clinică privată din Bucureşti. Fetiţa a primit numele Rebecca Ana Maria.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro