Andreea Tonciu nu se mai descurcă singură, iar soțul nu o poate satisface! Vedeta recunoaște că e DISPERATĂ

Viaţa Andreei Tonciu s-a schimbat radical de când l-a cunoscut pe Daniel, bărbatul care i-a devenit soţ în urmă cu doar câteva săptămâni. Chiar dacă acum este o femeie la casa ei, fosta asistentă păcătoasă nu se poate dezlipi nicio secundă de o persoană extrem de importantă din viaţa ei.

În urmă cu câteva săptămâni, Andreea Tonciu a renunţat la statutul de domnişoară şi a devenit, cu acte în regulă, doamna Niculescu. Cu toate acestea, relaţia dintre focoasa brunetă şi mama ei este la fel de strânsă, ba mai mult decât atât, Andreea nu face absolut nimic fără mama ei.


Deşi mai are puţin până când va deveni mămică, Andreea nu a pregătit nimic pentru venirea lume a fetiţei ei, iar motivul nu are nicio legătură cu lipsa timpului sau a resurselor financiare, ci chiar mama ei. „Nu am cumpărat nimic pentru bebe. Am primit câteva lucruri de la soacra mea din Italia, dar noi o aşteptăm pe mama să vină din vacanţă, să meargă cu noi”, a declarat Andreea Tonciu.


Chiar dacă nu mai are foarte mult timp până când o va aduce pe lume pe micuţa Rebeca Maria, Andreea şi Daniel sunt nerăbdători să o cunoască pe fetiţa lor, tăticul fiind cel mai agitat. „Daniel îmi spune mereu că abia aşteaptă să stea cu Rebeca, să nasc... Suntem amândoi emoţionaţi şi nerăbdători”, a mai spus Andreea.

Citeşte şi:

Andreea Tonciu, în pericol? "M-am gândit că cineva vrea să îmi facă rău"

Imaginile acestea sunt istorie! Cum se îmbracă Andreea Tonciu în ultimele luni de sarcină

Fetiţa Andreei Tonciu o să fie o răsfăţată. Ce o aşteaptă pe micuţă în momentul în care o să vină pe lume


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro