Andreea Tonciu radiază de fericire: "Iubitul meu are toate atuurile unui bărbat perfect"

Sursa foto Arhiva

S-au aliniat planetele pentru Andreea Tonciu! Bruneta este mai îndrăgostită ca niciodată, iar Daniel, iubitul ei o răsfaţă mai ceva ca pe o prinţesă.

După ce a prins buchetul la nunta Sânzianei Buruiană şi a fost la Arsenie Boca să se roage pentru ca Dumnezeu să îi dea iubitul perfect, se pare că cele mai aprige dorinţe ale brunetei au venit. Acum nu mai rămâne de făcut decât să se căsătorească şi să facă o casă plină de copii. 

"În sfârşit după un an după ce m-am despărţit de fostul, am reuşit să leg şi eu o relaţie serioasă cu cineva. A vrut să parcheze lângă mine şi nu avea loc, şi a parcat mai încolo. Ne-am uitat unul la altul şi a fost dragoste la prima vedere. Fix în aceeaşi seară am ieşit la o cafea atunci. Nu am făcut sex din prima seară, a durat ceva. Vă daţi seama.

Este un om foarte mişto. Mi-a luat numai cadouri scumpe până acum. Dacă vreau ceva, îmi ia. Are de toate, este de tânăr, este frumos şi are bani. Ce poţi să îţi doreşti mai mult?

Nu mă deranjează că lumea crede că e sunt mai prostuţă ea, aia e. Ce pot să le fac eu",
a spus Andreea la un post TV.

 Andreea este extrem de fericită, iar planurile de viitor nu sunt excluse. "Mă face foarte fericită şi pot spune că este primul bărbat din viaţa mea care le are pe toate. Mama mea este cea mai fericită că în sfârşit mi-am găsit şi eu pe cineva pe placul ei. Vorbim despre copil, despre nuntă.", a declara ea la Acces Direct.

T.S

Citeşte şi: 

Imagini "păcătoase" de la ziua Andreei Tonciu: "Să apeleze la mine băieţii valabili"

Andreea Tonciu a renunţat la burlăcie! Primele declaraţii despre noul său iubit


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro