Andreea Tonciu, răsfățată înainte de nuntă! Daniel i-a făcut un cadou pentru care alte femei ar face CRIMĂ

Andreea Tonciu este, în aceste momente, probabil una dintre cele mai răsfățate femei din showbiz-ul românesc. Și spunem asta deoarece, zilele trecute, viitorul ei soț., Daniel, i-a făcut un cadou pentru viitoarea cununie care valorează zeci de mii de euro. 


Andreea Tonciu se poate considera o femeie împlinită. Este însărcinată și va avea o fetiță, peste doar câteva zile se căsătorește, civil, cu Daniel Niculescu, bărbatul care o răsfață cum știe el mai bine. Iar când spunem răsfăț ne referim la cadourile extrem de scumpe pe care le primește viitoarea mireasă.
Astfel, spun sursele noastre, andreea a avut surpriza, zilele trecute, să primească drept cadou de cuninue, din partea bărbatului pe care îl iubește nu una, ci două blănuri de vizon, fiecare în valoare de peste 5.000 de euro. Mai mult decât atât, Daniel i-a spus vedetei că acesta este ”aperitivul” în materie de daruri pentru că, cât de curând, sexy-graviduța va primi și o mașină nou nouță în valoare de câteva zeci de mii de euro.
Până atunci însă, Andreea are emoțiile pe care, cu siguranță, le are orice femeie înaintea marelui moment în care va spune ”DA”. ”Am emoții. Dar și Daniel are, cred că mai mari ca mine. M-am pregătit pentru cununie, îmi exersez zilnic și semnătura cu noul nume, cel de Niculescu ca să fiu pregătită în momentul cununiei civile. Normal, mi-am ales și rochiile, una pentru cununia propriu-zisă, iar alta, roșie, pentru petrecerea de după”, ne-a mărturisit Andreea.
Citește și:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro