Andrei Badiu sare la gâtul Oanei Frigescu: "A umplut-o de sânge şi i-a smuls părul din cap iubitei mele"

Un nou scandal s-a iscat în lumea mondenă! Andrei Badiu, fostul soţ al ştiristei Oana Frigescu, vrea să depună mărturie împotriva acesteia la Poliţie pentru că i-a bătut iubita. Badiu a explicat astăzi ce s-a întâmplat, de fapt, între fosta soţie şi actuala lui iubită.

Cele două vedete, Roxana ex-Trident şi Oana Frigescu, fostă prezentatoare tv, s-au luat la bătaie în mijlocul unui parc din Capitală sub privirile mai multor oameni. De faţă erau sora şi cumnatul ştiristei, care au ajutat şi ei la bătaie. Acum, Roxana are mâna fracturată.

"Când am ajuns, Roxana tremura toată. Avea mâinile pline de sânge şi păr smuls pe haine. Pentru mine, este un deja-vu. Fosta mea soţie este hoţul care strigă hoţul. I-am văzut pe toţi trei, în parcul Herăstrău, după ce se întâmplase tot. Sunt martori, dacă e nevoie, mergem să dăm cu subsemnatul", a susţinut Badiu la o emisiune de la ProTV.

Oana Frigescu şi Andrei Badiu au împreună o fetiţă, dar s-au despărţit în anul 2011. De altfel, şi Roxana Sârbu a avut la rândul ei o relaţie cu omul de afaceri Marcel Sârbu, în urma căreia a adus pe lume tot o fetiţă.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro