VIDEO / Andrei Tinu a dat vestea cea mare, la ”Agentul VIP”! Ce se va întâmpla în familia sa

Andrei Tinu și soția / foto: Facebook

Andrei Tinu trece prin cele mai frumoase clipe ale vieții sale. Fiul regretatului Dumitru Tinu a scos o carte în memoria părintelui său care a decedat pe data de 1 ianuarie 2003 și are numai motive de bucurie și în viața personală.

Invitat la ”Agentul VIP”, acesta a vorbit despre dorința de a afla adevărul despre moartea tatălui său, care a părut suspectă la momentul respectiv:

”Am o datorie morală față de mama mea și față de tatăl meu și nu mă las, vreau să aflu adevărul. Ce s-a întâmplat pe 1 ianuarie nu a fost un simplu accident de circulație”, a mărturisit Andrei.

Acesta a mai dezvăluit o veste mare care are legătură cu el și cu soția sa.

”Am o fetiță în vârstă de un an și patru luni. Mai aștept un copil. Nu mai sunt nici eu copilul acela care apărea prima dată la TV și își căuta tatăl. Este însărcinată într-o lună. Încă nu știm sexul copilului, o să mergem la medic și vedem acolo. Eu sunt o persoană activă și soția mea este la fel de activă, predă la Universitate și este medic stomatolog, așa că ne ajută și mama mea, dar și părinții soției mele”, a mai spus Andrei.

Fiul regretatului jurnalist Dumitru Tinu are 30 de ani și este doctor în Istorie al Universităţii Bucureşti, vicepreşedinte al Tineretului Social Democrat şi subsecretar de stat la Ministerul Justiţiei.

V.M

Citește și:


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro