Cuplul momentului! Angelina Jolie l-a dat uitării pe Brad Pitt şi se iubeşte cu unul dintre cei mai cunoscuţi miliardari

+2 click pentru
galerie

Angelina Jolie şi Brad Pitt © Hepta

După ce s-a spus că l-a iertat şi că nu mai divorţează, Angelina Jolie pare să îl fi pus din nou pe liber pe Brad Pitt. Actriţa s-ar iubi cu unul din cei mai bogaţi bărbaţi din lume, pasionat de femei frumoase, mult mai tânăr şi mult mai bogat decât Brad Pitt. 

De mai mult de o lună, Angelina Jolie este din ce în ce mai apropiată de un miliardar celebru! Este vorba despre Elon Musk, cu care actriţa s-a tot întâlnit recent. Potrivit presei internaţionale, cei doi sunt împreună, însă vor să ţină totul secret, pentru a evita scandalurile, scrie www.antenastars.ro. 

Angelina şi Elon şi-au petrecut weekend-ul împreună în Las Vegas, dar au încercat să fie foarte discreţi. Au sosit şi au plecat separat, iar în timpul celor două zile au stat nedespărţiţi şi au profitat la maximum de toate momentele.  

Elon are o avere estimată la 20 de miliarde de dolari şi a cunoscut succesul încă de tânăr. Şi-a propus ca până în anul 2022 să trimită oameni pe Marte, pentru a coloniza planeta şi este singurul om din lume care are sprijinul NASA pentru asta. Geniul a avut întotdeauna o slăbiciune pentru femeile frumoase ale Hollywood-ului, iar printre divele din palmaresul său merită menţionată Amber Heard, fosta soţie a lui Johnny Depp. 

Vezi imaginile pe www.antenastars.ro

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro