Angelina Jolie, prima apariţie pe covorul roşu după ce şi-a extirpat sânii. Cum arată şi se simte celebra actriţă / Video

Zâmbitoare şi radioasă, aşa a păşit Angelina Jolie pe covorul roşu, ieri, la premiera celui mai recent film al partenerului ei de viaţă, Brad Pitt, thrillerul SF "World War Z". A fost prima aparţie publică a vedetei după ce a anunţat că a suferit o operaţie de dublă masectomie.

"Sunt foarte recunoscătoare pentru tot sprijinul vostru. Şi sunt foarte fericită să văd că discuţia despre sănătatea femeilor s-a extins în spaţiul public, iar acest fapt înseamnă totul pentru mine", a declarat actriţa americană.

Îmbrăcată într-o rochie neagră creată de casa Yves Saint Laurent, Angelina Jolie a strălucit şi a fost ovaţionată de câteva sute de fani.

Angelina Jolie a anunţat luna trecută, într-un editorial emoţionant publicat de New York Times, că a făcut o dublă mastectomie. Vedeta de la Hollywood a luat acestă decizie după ce mama şi mătuşa ei au murit din cauza cancerului, iar ea a descoperit că este purtătoare genei BRCA1 care o face să prezinte un risc de 87% de a dezvolta un cancer mamar şi un risc de 50% de cancer ovarian. Totodată, Angelina (37 ani) a declarat că vrea să se supună şi unei operaţii de extirpare a ovarelor, înaintea vârstei de 40 de ani.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro