Anna Lesko, mamă din nou! Artista îşi doreşte frăţiori pentru fiul ei

+2 click pentru
galerie

sursa: Facebook

Când vine vorba de familie, Anna Lesko nu dă înapoi şi ştie foarte bine ce vrea de la viaţă. Artista îşi doreşte o familie numeroasă şi o casă plină de copii.
Deşi este una dintre cele mai sexy cântăreţe din showbiz-ul românesc, Anna Lesko nu exclude ideea de a mai rămâne însărcinată. Într-un interviu recent, solista a recunoscut faptul că doreşte să fie din nou mamă şi să îi facă fiului ei frăţiori.
"Am un pui minunat, are aproape 3 ani. în martie îi împlineşte. Eu sper la mai mulţi copii. În 2017 vreau sănătate, atunci când ai un copil vrei să fii sănătos şi să îţi meargă bine pe plan profesional, pe restul le faci", a spus Anna Lesko într-o emisiune TV.
Arista de origina ucraineană are o relaţie specială cu fiul ei şi mereu când are ocazia, aceasta se mândreşte cu micuţului Adam şi cu felul frumos în care îl creşte.

Anna Lesko este o cântăreață, pictoriță şi textieră din Republica Moldova, stabilită în România încă de la vârsta de șaptesprezece ani. Artista are o carieră muzicală foarte bine dezvoltată în România, piesele sale fiind foarte ascultate şi apreciate. De asemenea, Anna Lesko surprinde şi prin ţinutele spectaculoase pe care alege să le poarte în show-urile sale. În ceea ce priveşte relaţiile amoroase, cea mai cunoscută este cea cu Irinel Columbeanu.

S.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro