Anna Lesko, mărturisiri incendiare din dormitor: "Fac dragoste, ştiind că fiul e prin preajmă"

+6 click pentru
galerie

Anna Lesko şi Adrian Neniţă, alias DJ Vinny, s-au cunoscut în 2010. Cei doi au un băiat împreună, pe Adam. © Sursa foto: Instagram

Anna Lesko a făcut mărturisiri fierbinţi din dormitor în cadrul unui interviu acordat recent. Artista a vorbit fără perdea despre relaţia amoroasă pe care o are cu partenerul ei Adrian Neniţă, alias DJ Vinny. Unele dintre dezvăluirile făcute le-au şocat pe mame, dar şi pe unii dintre psihologi. Printre acestea se numără declaraţia în care a spus că face sex cu tatăl fiului ei cu aceeaşi poftă, poate chiar mai mare decât altădată, ştiind că Adam e prin preajmă.

Deşi formează un cuplu bine sudat de aproape 10 ani, Anna Lesko a declarat că gelozia joacă un rol esenţial în relaţia cu tatăl băiatului ei, Adrian Neniţă.

"Eu sunt posesivă, dar mă incită foarte mult faptul că fetele se uită la iubitul meu, pentru că el este foarte frumușel și merge așa, țanțoș. Lucrurile astea mă încarcă pentru momentele mele speciale cu el.", s-a destăinuit vedeta.

"Eu nu am nicio problemă să fac dragoste cu tatăl copilului meu cu aceeași poftă, poate chiar mai mare decât altădată, știind că Adam este prin preajmă, jucându-se cu jucăriile lui. Trebuie să-ți faci timp pentru asta, pentru că mereu intervine câte ceva", a mărturisit sexy-artista în cadrul unui interviu acordat recent.

Anna Lesko şi tatăl fiului ei, Adrian Neniţă, alias DJ Vinny, sunt împreună de şapte ani. Întrebată care este secretul unei relații de durată reușite, artista a dezvăluit că cel mai mult simte nevoia de spațiu.

"Trebuie să existe un mic spațiu între doi oameni. Nu e nevoie să ne sufocăm. Spațiul erotic. E nevoie de o distanță pentru ca cei doi să se apropie. Cea mai bună cale de a pierde erotismul este să devenim prea buni prieteni în relație.", a mai spus cântăreaţa de origine etnică ucraineană din Republica Moldova

Anna Lesko l-a cunoscut pe Adrian Neniţă, alias DJ Vinny, în 2010, şi de atunci sunt de nedespărţit. Cei doi au băiat împreună, căruia i-au pus numele Adam.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

D.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro