Annes, experienţe paranormale după moartea tatălui său: "Am început să caut răspunsuri"

La aproape un an după tragedia suferită, Annes a venit în platoul emisiunii "Star Matinal" şi a vorbit despre cum i s-a schimbat viaţa, după moartea tatălui său. Din ianuarie şi până în prezent, artista a reuşit să dezlege enigme mari pe care le-a căpătat odată cu evenimentul nefericit.

Tatăl lui Annes a murit, bizar, de ziua mamei vedetei. De Crăciunul trecut, bărbatul nu s-a simţit bine, dar şi-a protejat familia şi nu a vrut să se interneze. După moartea surorii lui, problemele cu inima pe care le avea s-au agravat. În cele din urmă, tatăl lui Annes a murit de stop cardio-respirator.

"După ce mi s-a întâmplat incidentul cu tata am început să-mi pun din ce în ce mai multe întrebări. Nu sunt foarte îndreptată spre lucrurile astea, dar mi s-a întâmplat şi mie dar poate nu am ştiut să le interpretez. S-a întâmplat totul foarte repede, nu eram pregătiţi deloc. La câteva luni am început să-l visez pe tata, dar în mod normal. 
Am început să caut nişte răspunsuri, mă preocupa ce se întâmplă cu el, ce se întâmplă cu noi", a spus Annes.

După şoc, pentru a-i fi satisfăcute curiozităţile infinite despre moartea tatălui său şi despre moarte în general, Annes s-a apucat să citească foarte mult şi să se documenteze. În urma documentării, vedeta a căpătat o nouă viziune despre viaţă, moarte şi despre divinitate.
"Am citit dincolo de moarte, sunt mai multe teorii din toate religiile şi explică nişte lucruri. Corpul este doar o carcasă, venim din univers, Dumnezeu sau cum vreţi să numiţi şi energia se întoarce (...) Nu mă gândesc la un Dumnezeu care judecă. În religia noastră, Dumnezeu te pedepseşte. Eu cred că Dumnezeu este iubire şi atât!", a mărturisit cântăreaţa.

Invitată în platou alături de Annes, parapsiholoaga Nicoleta Moldovan a povestit despre ce i-a fost dat să vadă în somn. Conform spuselor, toate concepţiile noastre sunt adevărate, cu câteva detalii în plus. "Există Rai, există Iad, am fost acolo şi am văzut. Într-un post al Paştelui, am fost sus în cer luată în timpul somnului. Am văzut la început o pădure foarte mare, cu copaci de toate felurile, mari, foarte mari, mici, goi. Mi s-a spus că acolo e pădurea vieţii. Cât e viaţa omului pe pământ, atât este pomul. La un moment dat mi-am recunoscut sacii în care am dat de pomană într-un pom. După aceea m-am întâlnit cu tata, mi-a arătat unde stă, grădina pe care o are. Am ajuns într-o cameră tristă şi am întrebat de ce e aşa. De acolo plecase pe pământ un suflet într-o nouă misiune", a povestit N. Moldovan

Annes, sau Ana Constantin pe numele său real, este o cântăreaţă de muzică pop/dance din România. Ea a devenit cunoscută odată cu apariţia albumelor "Înger bun" în 2002 şi "Dependentă de tine" în 2005.

Emisiunea "Star Matinal" poate fi urmărită în fiecare zi a săptămânii, de luni până vineri, începând cu ora 8.30, la Antena Stars.

Sursă foto: Facebook

A.C.

Citeşte şi:

VIDEO / Hai că asta nu e aşa grea! Annes a dezvăluit dieta cu care-şi menţine formele de invidiat

Şi-a pierdut tatăl, unchiul şi mătuşa în câteva luni! O cântăreaţă a reuşit să treacă peste şi să urce din nou pe scenă
Annes a revenit pe scenă cu o mare durere în suflet: "E în depresie"


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro