VIDEO / Antonia a dezvăluit de ce nu divorţează de Vincenzo: "Trăiesc o normalitate"

foto: arhiva

Antonia cu un ochi râde cu altul plânge! Artista a mărturisit că încearcă să-şi ducă zilele normal şi să se bucure de faptul că a devenit mamă pentru a doua oară. Aceasta a mărturisit însă că nu se simte completă, dezvăluind motivele care încă o fac să rămână soţia lui Vincenzo Castellano.

Antonia trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu Alex Velea de aproape doi ani, dar rămâne încă soţia lui Vincenzo Castellano. Cântăreaţa spune că încearcă să ducă o viaţă normală, însă mărturiseşte că-i lipseşte fiica ei, Maya, pentru care nu va renunţa niciodată la luptă.

"Perioada asta încerc tot posibilul să trăiesc o normalitate, să spun aşa. Am dat viaţă pentru a doua oară, mă bucur că este lângă mine, dar ştiti că mai lipseşte ceva care este foarte important şi care vreau să se rezolve cât mai repede. E o situaţie care ţine de lege şi durează chestiile astea. Nu există o situaţie atât de plăcută. Îmi dă putere copilul, Maya! Acolo e puterea şi de acolo e dragostea. Şi în al doilea rând Alex, care mă susţine foarte mult. Cum să renunţ? Mami niciodată nu renunţă!",
a declarat Antonia la "Star Matinal", de la Antena 1.

(foto: facebook)


Artista a spus că şi-a recuperat silueta rapid după naştere cu ajutorul unei diete minune: "O dieta bună. Trebuie să mănânci carne, carne în general. Carne, proteină, salată. Crede-ma! Bine, şi mult cardio! Alex îmi spune acolo «du-te la sală»! Glumesc. suntem nişte parteneri de sală. Mă motivează foarte mult. Nu pot să stau în casă cu un om care e fit şi eu să fiu... Trebuie să fiu şi eu ok, nu?

Cât despre micuţul Dominic, aceasta a spus: "Este bine, acum este cu tatăl lui acasă. Vă iubesc, vă pup! Nu vreau să fiu falsă, dar chiar este ok. Face tot!  Dominic e cuminte, dar acum are energie, vrea să meargă. Nu, nu am alăptat mult".

(foto: instagram)

Divorţată şi cu doi copii

Antonia a devenit pentru prima dată mamă în anul 2010, atunci când a adus-o pe lume pe Maya, fetiţa pe care o are cu fostul ei soţ Vincenzo Castellano. În decembrie, anul trecut, ea l-a născut pe Dominic, fructul iubirii dintre ea şi Alex Velea.

Citeşte şi:

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro