Antonia dă din casă! Cine are mai multă grijă de Dominic? Ea sau Alex Velea?

Sursa Foto Arhiva

Alex Velea şi Antonia trăiesc o poveste de dragoste desprinsă parcă din basme. Cei doi artişti îşi reamintesc zilnic cât de mult se iubesc şi nu ezită să o facă şi în public.

De când a venit pe lume micuţul, Antonia şi-a lăsat cariera muzicală pe al doilea plan pentru a avea mai mult timp să îşi crească băieţelul. Într-un interviu acordat curând artista a vorbit despre relaţia lui Alex Velea cu fiul său.

"Avem grijă amândoi de Dominic. Alex este un tătic extraordinar, mă ajută mult şi sunt fericită că este atât de implicat", a mărturisit Atonia pentru Traiestemuzica.

Pregăteşte un hit nou

Chiar dacă au trecut luni bune de când Antonia nu a mai scos o melodie nouă, Antonia nu stă degeaba. Artista a vorbit despre planurile de viitor în ceea ce priveşte cariera muzicală.

"Faptul că nu am lansat nicio piesă recent nu înseamnă că nu lucrez. Filmez, fac şedinte foto, întâlniri cu echipa de management, casa de discuri, lucrez la melodii noi în studio, pregătesc un videoclip" a mai spus Antonia în acelaşi interviu.

Antonia se află într-o relaţie cu Alex Velea, împreună cu care are un băieţel, Dominic. Micuţul a venit pe lume în 27 decembrie 2014, în ziua de Sf. Ştefan. Antonia mai are o fiică, în vârstă de 4 ani, din căsnicia cu Vincenzo Castellano.

T.S

Citeşte şi:
Antonia lu' Velea, surprinsă în pat cu bunăciunea asta! Cum s-au fotografiat cele două bombe sexy
Antonia, o mamă exemplară! Cum se poartă cu copiii ei?


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro