Antonia și-a pozat burtica: "Așa arată o femeie care naște prin cezariană. Nu ca a Biancăi Drăgușanu"

+3 click pentru
galerie

Sursa foto: facebook

Antonia și-a arătat în sfârșit silueta! După multe fotografii cu ea de dinainte de a rămâne pentru a treia oară însărcinată, cântăreața s-a pozat la sală și a urcat imaginea pe o rețea de socializare.

Antonia poartă o pereche de pantaloni negri, un tricou roșu și pozează mândră lângă aparatele de sport. Vedeta a născut în urmă cu câteva săptămâni și deși a suferit o operație de cezariană, vrea să își recapete rapid silueta.

"Uite asta este burtica după ce o femeie naște, prin cezariană! Al Biancăi Drăgușanu a doua zi era deja plat abdomenul. / Exista femei care au burta plata după ce nasc contează mult alimentația și sportul pe care îl facem. Am destule cunoștințe care aveau abdomenul plat după ce au născut", i-au scris cele care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare.

Antonia formează un cuplu cu Alex Velea şi sunt doi dintre cei mai iubiţi artişti din România. Cei doi au împreună doi băieți. Dominic a venit pe lume în 27 decembrie 2014, în ziua de Sf. Ştefan. La aproape doi ani distanţă, s-a născut al doilea copil al cuplului. Fratele mai mic al lui Dominic a venit pe lume pe 7 decembrie 2016 și poartă numele Akim.
Cântăreaţa mai are o fiică, pe Maya, din căsnicia cu Vincenzo Castellano. Pentru custodia fetei, cei doi foşti ce ceartă de câţiva ani. Maya are şase ani şi locuieşte în Italia alături de bunicii lui Vincenzo.

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro