ANUNŢ DE ULTIMĂ ORĂ! Cătălin Botezatu a luat o decizie radicală legată de viaţa lui!

Sursa Foto Arhiva

Cătălin Botezatu, plecat în Turcia pentru un control de rutină al stării sale de sănătate, a ajuns, de urgență, pe masa de operație, designerului fiindu-i implantat încă un stent cardiac.

Aceste probleme de sănătate l-au pus pe creatorul de modă să se întrebe ce vrea să facă de acum înainte cu viaţa lui. "Bote" s-a hotărât să se retragă complet din showbiz-ul românesc, declarându-se sătul de ipocrizia oamenilor din jurul lui.

"Am  mers la un control cu întârzire deşi analizele sunt perfecte, la analizele de efort doctorii au decis să mai îmi pună un sten la inimă, pentru că inima mea nu mai rezistă. Nu mai am voie să merg în cluburi. Dar nu îmi pare rău, pentru că nu mai îmi place să ies. Este o mocirlă şi nu mai vreau să fac parte din ea.

Am ajuns să am probleme din cauza stresului. Îmi pregătesc retragerea din lumea mondenă. Nu prea mai suport ipocrizia oamenilor din jurul meu",
a spus Cătălin Botezatu la Antena Stars.

S-a relaxat în Turcia

Designerul a urmat un program de detoxifiere ce a avut ca scop eliminarea din organism a toxinelor prezente în mâncărurile procesate, hrănindu-se mai ales cu sucuri care mai de care mai sănătoase și cu mâncare bio.

Cătălin Botezatu, pe numele lui real Boicu Alexandru, este născut pe 3 decembrie 1966, Alexandria, Teleorman, şi este un creator de modă și fotomodel din România.

T.S

Citeşte şi: 

Momente de cumpănă pentru Cătălin Botezatu! Designerul a fost operat din nou

Cătălin Botezatu, dezamăgit de succes: "Oamenii m-au cocoţat pe un piedestal şi nu mă lasă să cobor"


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro