Anunț de ultimă oră despre botezul fiului lui Cristi Borcea! Când va avea loc

Valentina Pelinel şi Cristi Borcea © FOTO: Facebook

Valentina Pelinel s-a decis în privinţa botezului fiului său şi al lui Cristi Borcea. A ieşit la lumină faptul că lucrurile sunt puse la punct şi marele eveniment nu va fi unul cu fast, ci unul restrâns, în familie.

În exclusivitate, la "Agenţia Vip" au ieşit la iveală noi detalii despre botezul micuţului Milan. Valentina Pelinel a clarificat acest subiect, iar Cristi Brancu a scos detalii necunoscute la iveală.

"Se plimba Valentina în mall cu băiatul. Adina cu Valentina sunt prietene. Lumea a înţeles că Adina Buzatu îl îmbracă pe cel mic. (...) Se va întâmpla când Cristi Borcea va fi într-o permisie. În acest moment pentru Valentina speranţa moarte ultima. (...) Copilul nu poarte rămâne nebotezat." a declarat Cristi Brancu în "Agenţia Vip".

După spusele prezentatorului, Valentina Pelinel ar aştepta ieşirea din închisoare a lui Cristi Borcea pentru a-l creştina pe fiul său.  

Valentina Pelinel este un fost fotomodel din România. În anul 1999, Valentina Pelinel a câștigat concursul "Top Model România" și astfel a reușit să ajungă fotomodel la New York, în Statele Unite. A fost căsătorită cu politicianul Cristian Boureanu de care a divorţat în 2014. La începutul anului, Valentina Pelinel a anunţat că este însărcinată, iar zvonurile îl dădeau ca tată pe Cristi Borcea. La scurt timp de la naștere, fotomodelul a confirmat informaţiile. Ea a devenit mămică pentru prima dată pe 8 iunie 2016. Atunci ea l-a adus pe lume pe Milan Cristian, care e cel de-al şaptelea copil al lui Cristi Borcea.

C.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro