Anunţ de ultimă oră făcut de Oana Zăvoranu! Are legătura cu deshumarea mamei sale: "În cel mai scurt timp o să fie... "

Oana Zăvoranu a făcut un anunţ de ultimă oră. Prin intermediul unui site de socializare, vedeta şi-a anunţat fanii de planurile de viitor pe care le are, dar şi despre procedurile făcute în cazul deshumării mamei sale, Mărioara.

Bruneta este convinsă de faptul că dezgroparea mamei sale ar putea să elicideze misterul morţii în totalitate aşa că a înaintat o cerere prin care doreşte deshumarea defunctei. "Parchetul mi-a comunicat deja ca a luat act de cererea mea PERTINENTĂ DE DESHUMAREA defunctei şi în cel mai scurt timp posibil o să fie desemnat un procuror care să se ocupe de caz" , a scris Oana.

Mărioara Zăvoranu a murit pe data de 17 aprilie

După trei luni de agonie, Marioara Zăvoranu, mama Oanei, a încetat din viaţă, pe data de 17 aprilie, la vârsta de  66 de ani. Mama Oanei Zăvoranu se afla pe patul de suferinţă de la începutul anului, din cauza unei suferinţe renale, timp în care a fost supusă unei intervenţii chirurgicale de extirpare a unui rinichi.

Citeşte şi

DEZVĂLUIRI-ŞOC! Ce se întâmplă după AUTOPSIA Marioarei Zăvoranu. Oana, fiica defunctei, o să înnebunească

Alex are motive de gelozie? Declaraţie explozivă făcută de Oana Zăvoranu despre bărbatul cu care a petrecut toată noaptea

E.V


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro