Anunţul făcut de Mara Bănică în urmă cu puţin timp: "După două luni de chin, sunt în sfârşit fericită!" Ce i s-a întâmplat

Sursa foto: Facebook

Cele două fetiţe crescute în beznă, Nicoleta şi Andreea, au impresionat o ţară întreagă cu drama lor, căci părinţii lor nu s-au arăta niciodată interesaţi să-şi crească fiicele aşa cum ar trebui, iar timp de mai bine de două luni cazul a fost prezentat la Acces Direct.

Acum, însă, cele două fetiţe, una dintre ele fiind creştinată chiar de Mara Bănică, au cu adevărat o familie, anunţul fiind făcut chiar de vedetă, pe contul personal de socializare.

"Fetiţele din beznă au fost salvate. De astăzi, Nicoleta şi Andreea au cu adevărat o familie. Doamne, mulţumesc!", a scris aceasta pe contul personal de socializare, iar în urma comentariilor lăsate de fani, ea a adăugat "După două luni de chin, sunt în sfârşit fericită!"

Aflaţi toate detalii despre acest caz, astăzi, în direct, la Acces Direct, de la ora 17.00.

Andreea şi Nicoleta sunt doi copii care, de când s-au născut, nu au ştiut niciodată ce înseamnă cu adevărat bucuria şi au fost ţinute în beznă. Părinţii lor le-au tratat cu indiferenţă şi nu le-a păsat dacă sunt flămânde sau nu.

Citeşte şi

T.F.S


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro