Anunțul pe care l-au făcut Elly şi Cristian de la "Mireasă pentru fiul meu", la un an de relație: "Şi uite aşa am ajuns să... "

Câştigătorii sezonului patru de la "Mireasă pentru fiul meu", Elly şi Cristian, radiază de fericire, iar acest lucru se vede în toate fotografiile pe care îndrăgostiţii pe postează pe internet.

Elly şi Cristian de la "Mireasă pentru fiul meu" au împlinit un an de relaţie, iar cu această ocazie au decis să scrie un mesaj emoţionant pe o reţea de socializare.

”Și uite așa am ajuns să avem 1 an împreună, fără certuri mari. Doar cu "mici contraziceri " care se terminau în câteva zile (fără să scoatem un cuvânt)! Știți doar. Cu râsete, chiar și cu lacrimi, dar niciodată nu vom înceta să ne iubim! Vă pupăm și vă dorim o seară plină de iubire”, au scris cei doi pe pagina lor de Facebook.

Elly şi Cristian de la "Mireasă pentru fiul meu" au fost norocoşii care au câştigat marele premiu, dar fostul concurent a renunţat la suma de 100.000 de lei pentru că a sărit gardul competiţiei. Suma aceasta s-a împărţit între Marian, Cristiana, Simona şi Ionela care au primit fiecare câte 25.000 lei. Dacă scădem impozitul, ei vor primi cam 5.500 euro, plus banii lor pe care i-au acumulat de-a lungul competiţiei. Finala a avut loc pe 30 august 2015.

"Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 11:15-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 14:00-16:00 şi 17:00-19:00. În rest, telespectatorii pot urmării show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.

A.B.

Foto: Captură Antena 1

Citeşte şi:

Elena de la "Mireasă pentru fiul meu", momente dificile! Prietenii fac tot ce pot ca s-o încurajeze

Elena de la "Mireasă pentru fiul meu", surprinsă într-o ipostază romantică! Cum a fost surprinsă tânăra la malul mării


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro