Apariţie PENIBILĂ la un eveniment monden! Barbie de România a călcat din nou în străchini

Este supranumită Barbie de România şi a devenit instant faimoasă după prestaţia de pe scena "X Factor", atunci când a leşinat după primele versuri ale piesei pe care o interpreta.

Dornică de afirmare, Sabrina Fabian, cunoscută sub numele de scenă, Barbie de România, reuşeşte la fiecare apariţie publică să atragă toate privirile, chiar dacă nu o face mereu într-un mod pozitiv, Sabrina fiind „certată” pentru cele mai multe dintre ele. Prezentă la un eveniment monden, Barbie de România a cedat la un moment dat, şi oricât de mult şi-ar fi dorit să mai stea, dar şi să îşi păstreze zâmbetul pe buze, pantofii i-au dat mari bătăi de cap, astfel că a renunţat la ei, fără să se gândească de două ori.


Cu riscul de a-şi rupe vreo unghie, sau chiar de a răci, Barbie de România nu s-a mai gândit la nimic şi şi-a dat imediat pantofii jos şi a pornit spre maşină. „Nu am avut încotro. Dacă am fost penibilă, asta e! Pur şi simplu nu îi mai suportam. Altă variantă nu aveam pentru a putea ajunge acasă”, a declarat Barbie de România. Cu toate acestea, Sabrina Fabian a avut mare grijă la rochia ei, care a dev enit insant mult mai lungă, după ce şi-a dat pantofii jos, şi a apucat-o bine pentru a nu călca pe ea, sau pentru a nu o distruge, târâind-o pe jos.


Sabrina Fabian a lucrat ca model pentru o agenție americană, după cum scrie în contul ei personal de Facebook. Chiar dacă prestaţia de la X Factor nu a fost reuşită, blonda a decis că e timpul să-şi încerce norocul pe reţelele de socializare. „Barbie de România” a postat un videoclip în care încearcă să cânte melodia „Love the way you lie", dar prietenii ei virtuali au criticat-o dur prin comentarii precum: "N-ai treabă cu muzica”, „Caloriferul meu e mai bun” sau „Ești afonă”.

Foto: Romeo Manciu

Citeşte şi:

Cu ce se ocupă Barbie de România, noaptea! Nu, nu doarme! Imagini EXPLICITE

A scos sunete ciudate şi i-a făcut pe prezentatori să râdă! Barbie de România, provocare inedită, în direct

VIDEO / Ce tip de bărbaţi preferă Barbie de România? Tânăra a spus TOT la TV


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro