FOTO / Apariţie senzaţională! O cântăreaţă celebră a apărut pe internet fără machiaj! Fanii au reacţionat isteric!

Sursa Foto Hepta

Este este una dintre cele mai îndrăgite voci din lume în momentul de faţă, dar şi o apariţie de senzaţie, atât pe scenă cât şi în viaţa de zi cu zi.

Cântăreaţa este o persoană extrem de rezervată atunci când vine vorba de viaţa personală. Nici măcar în şedinţe foto sexy nu o prea vedem. De data aceasta, artista a vrut să le facă o surpriză fanilor săi şi a postat o fotografie cu ea nemachiată, de abia trezită din somn.

Leona arată senzaţional fără pic de retuşuri, drept dovadă fanii au fost mai mult decât încântaţi şi au recompensat-o cu peste 7000 de like-uri.

Cu a devenit cunoscută?

Leona Lewis este o cântăreață de muzică pop, soul și R&B. Ea a devenit cunoscută în urma participării la emisiunea-concurs The X Factor, pe care a câștigat-o la finele anului 2006.

Albumul de debut al interpretei, intitulat Spirit a stabilit noi recorduri mondiale, fiind comercializat în peste șase milioane de exemplare pe plan internațional. Cântecul „A Moment Like This” a fost descărcat de pe internet de peste 50.000 ori în primele treizeci de minute de la apariție, stabilind astfel un nou record în Marea Britanie.

Sursa foto Instagram

T.S

Citeşte şi:
Leona Lewis e sexy gospodină!
Leona Lewis vrea să fie iepure!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro