Apartamentul de 150.000 de euro al Denisei Răducu, decorat cu ajutorul mamei sale! Care e colţul preferat din casă al artistei

+5 click pentru
galerie

Denisa Răducu are 27 de ani şi de la începutul acestui an de luptă cu o boală mortală. © Sursa foto: Facebook

În vârstă de 27 de ani, Denisa Răducu a fost ajutată mereu de cea care a adus-o pe lume, nu doar acum când se luptă să învingă o boală teribilă. Potrivit unor surse, mama artistei, Geta, a fost cea care a sfătuit-o cum să-şi decoreze apartamentul pentru care a plătit suma de 150.000 de euro.

Denisa Răducu se poate mândri atât cu o carieră frumoasă, dar şi o casă pentru care a muncit enorm. De altfel, cântăreaţa a reuşit să-şi cumpere apartamentul mult dorit în urmă cu trei ani. Tot atunci ea a început să umble prin magazine împreună cu mama sa pentru a cumpăra tot ce e necesar în casă.

În cadrul unui interviu acordat în urmă cu ceva timp, Denisa Răducu a dezvăluit că locul preferat din casă e dressing-ul şi înţelegem şi de ce. Acolo, vedeta are o parte dintre ţinutele pe care le îmbrăca la spectacole.

O prietenă apropiată de-ale Denisei Răducu a mărturisit în cadrul unui interviu că artista are o relaţie excelentă cu mama ei, deşi uneori au păreri extrem de diferite.

Ce diagnostic i-a fost pus Denisei Răducu

Denisa Răducu a fost diagnosticată cu carcinom hepatocelular şi, de câteva luni, se luptă cu boala cumplită, medicii făcând tot ce se poate pentru a o scăpa din ghearele morţii. Denisa Răducu face tot ce este posibil ca să învingă boala cât mai curând. 

"Rugați-vă pentru mine" e mesajul pe care l-a transmis Denisa Răducu acum ceva vreme.

Denisa Răducu face tot ce este posibil ca să învingă boala teribilă cu care a fost diagnosticată la ficat. Artista şi membrii familiei speră la o minune care să câştige lupta pentru viaţă. Părinţii artistei, Geta şi Emilian, au divorţat în 2006, iar vedeta şi sora ei au rămas în custodia mamei.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

D.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro