Apelul disperat al Denisei Manelista către apropiații ei! Ruga ei spune TOTUL

+2 click pentru
galerie

Denisa Manelista e grav bolnava

Vestea că Denisa Manelista a dat întreg showbiz-ul peste cap, cu atât mai mult cu cât frumoasa cântăreață de muzică lăutărească are doar 27 de ani. Și, chiar dacă mulți au preferat să nu comenteze, public, ce se întâmplă, plângând însă la telefon, reporterii SPynews.ro au aflat care au fost lucrurile pecare le-a cerut artista.

Mai exact, apropiații ei, care știu exact situația gravă în care este artista, internată în prezent într-unul dintre spitalele Bucureștiului, ne-au dezvăluit un lucru înduișător. Mai exact, acum câteva zile, când au vorbit ultima oară cu ea, apropiații vedetei muzicii de petrecere au avut parte de un șoc, de o rugăminte care ar face pe oricine să plângă. ”Rugați-vă pentru mine. Măcar cinci minute în fiecare seară, rugați-vă la Dumnezeu pentru mine. Doar El mă mai poate salva”, au fost cuvintele care au smuls lacrimi de durere. 
”De când mi-a spus asta, nu mai sunt om. Mă rog în fiecare moment la Dumnezeu pentru ea”, ne-a spus sursa noastră, plângând de durere.
Denisa Răducu, celebră în România sub numele de Denisa Manelista, pare să fie într-o situație extrem de delicată. Mai exact, ne-au dezvăluit surse din apropierea cântăreței care a făcut, de-a lungul timpului, furori cu frumusețea și cu talentul ei, suferă de o boală extrem de gravă, o boală care, încet-încet, o macină. Mai exact, pare-se, ea are probleme medicale asemănătoare cu cele avute de Ileana Ciuculete.
Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.
 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro