Apropiaţii se tem să nu facă un gest necugetat. Iubitul Denisei Răducu a divinizat-o şi nu îşi vede viaţa fără ea

+3 click pentru
galerie

© Sursa foto: arhivă

Florin, iubitul Denisei Răducu, îi îngrijorează tare mult pe apropiaţii săi, dar şi pe rudele artistei cu chip de înger. Bărbatul, care urma să-i devină soţ regretatei cântăreţe, dă semne clare că se află într-o depresie cruntă. Potrivit unor surse, el refuză să mănânce, aproape că e nedezlipt de lângă mormântul Denisei şi pare că şi-a lăsat deoparte afacerile pe care le are în Spania.

În nici două săptămâni de la moartea Denisei Răducu, iubitul ei a slăbit enorm. Şi, se pare că a început să nu se mai alimenteze corespunzător de când a aflat diagnosticul cuplit pus de medici. Mai mult, când artista a încetat din viaţă, spun sursele, Florin nu a mâncat nimic timp de două zile.

Apropiaţiii săi şi rudele artistei care ar fi trebuit să-i fie soţie sunt speriate şi spun că nu au văzut atâta suferinţă în ochii unui bărbat. Şi, dacă înainte, Florin avea foarte grijă de felul în care arată şi mergea des la sala de sport, în prezent, nici nu vrea să audă de aşa ceva.

Florin, iubitul Denisei Răducu, le-a mărturisit unor prieteni că artistei îi era frică de întuneric şi că nu vrea să o lase singură..

”Întră seara în cimitir și stă acolo până dimineața. Vorbește cu mormântul, mai vorbește cu unul dintre unchii Denisei care vine să îi țină de urât, plânge și jelește până nu se mai poate ține pe picioare. Iar apoi, tot acolo se și culcă. Ațipește, pentru că nu cred că doarme propriu zis”, ne-a spus unul dintre sătenii din Ștefănești.

Denisa Răducu a murit duminică, 23 iulie, după o ce s-a luptat cu o boală nemiloasă: cancer. Artista fusese diagnosticată cu carcinom hepatocelular şi, timp de câteva luni, a luptat cu boala cumplită, medicii făcând tot ce se poate pentru a o scăpa din ghearele morţii. Din păcate, după luni de tratamente complicate, corpul artistei a cedat. Marţi, 25 iulie, Denisa Răducu a fost condusă pe ultimul drum la Ştefăneşti, satul ei natal din judeţul Vâlcea.

Printre cei devastaţi de moartea artistei se numără şi Minodora, care din păcate nu poate fi la înmormântare. Cântăreaţa a postat un mesaj sfâşietor pe o reţea de socializare.

Un scandal a izbucnit în momentul în care maşina mortuară a ajuns la casa familiei Denisei Răducu. Pentru că autovehiculul nu a putut să intre în curte, agenţii de pază au fost nevoiţi să intervină.

Geta Dovleac şi Emilian Răducu, părinţii divorţaţi ai vedetei, nu au putut trece peste neînţelegeri şi au avut discuţii aprinse chiar înainte ca fiica lor să fie înmormântată. 

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro