Arăta ca o fată normală, dar acum nu se mai recunoaşte în oglindă! Transformarea UIMITOARE a unei vedete de pe Internet, dependentă de operaţii estetice

Sursă foto: Facebook

Ang Chiew Ting este cunoscută sub pseudonimul de Bong Qiu Qiu pe internet. Tânăra are doar 28 de ani şi în ultimii patru ani a suferit zece intervenţii estetice în zona feţei.

Şi-a făcut zece operaţii estetice şi ar mai face încă pe atât! O vedetă de peste ocean a trecut printr-o transformare miraculoasă în ultimii patru ani.

"Mi se pare că, la modul general, arăt cam la fel, doar că acum mă machiez mai bine, am un ten mai bun, trăsături mai pronunţate. Este o imagine îmbunătăţită a mea. Cred că sunt mai drăguţă la faţă acum", a mărturisit tânăra care s-a făcut cunoscută într-un show TV numit "Budget Barbie".

UIte cum arată acum Bong Qiu Qiu aici! 

Bong Qiu Qiu a făcut rinoplastie pentru micşorarea nărilor, şi-a reconstituit maxilarul şi oasele faciale, şi-a făcut implanturi cu silicon, şi-a injectat chipul cu grăsime şi şi-a alungit bărbia după ce şi-a redimensionat maxilaru.

A.C.

Citeşte şi:

VIDEO / Oana Zăvoranu şochează din nou: "Vreau să mă fac mulatră cu ochi albaştri"

FOTO & VIDEO / Ţi-o mai aminteşti pe Joan Van Ark din "Dallas"? În tinereţe fura inimile bărbaţilor, dar acum este desfigurată de operaţiile estetice

Cristina de la "Mireasă pentru fiul meu" a vorbit despre intervenţiile estetice! Ce "îmbunătăţiri" şi-a făcut


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro