VIDEO / Are 40 de kg, dar și-a făcut operație de liposucție! Cum şi-a justificat Rellys Tonu acest gest neînţeles de nimeni

Sursa foto: Antena Stars

Rellys Tonu a devenit dependentă de operaţii estetice. Chiar daca mama natură a fost generoasă cu ea,  blondina nu este mulţumită şi a ajuns client fidel al clinicilor de înfrumuseţare.


Invitată în cadrul emisiunii "Răi da` Buni", Rellys Tonu a vorbit despre cea mai recentă intervenţie la care a fost supusă: liposucţie abdominală.

"Aveam 61 în talie, iar acum am 69. Am vrut să am pomemeţi şi mi s-a îndeplinit dorinţa. Toată lumea m-a certat şi eu nu înţeleg de ce. Este plăcerea mea. Mă deranjează foarte tare faptul că sunt criticată pentru faptul că fac nişte lucruri pe care mă fac să mă simt bine. Mi-am asumat fiecare intervanţie pe care am făcut-o. Sunt unele femei care nu îşi asumă fiecare decizie pe care o iau"
, a spus Rellys Tonu la Antena Stars.
Rellys Tonu, pe numele ei real, Raluca Tonu este un fotomodel care a cunoscut celebritatea după ce a câștigat o serie de titluri de miss și a pozat nud în reviste dedicate bărbaților și al cărtei nume a fost implicat în dosarul "Prostituţie în showbiz", acolo unde a fost chemată ca martor.
T.S
Citește și:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro