Are 40 de kg, dar și-a făcut operație de liposucție! O vedetă din România a cam luat-o pe arătură

Este una dintre cele mai apreciarte românce pentru fortmele pe care le-a afișat cu generozitate în revistele dedicate bărbaților. Mai mult, de fiecare dată când a apărut în public a afișat o siluetă impecabilă, vecină chiar cu anorexia. 

Cu toate acestea, frumoasa Rellys Tonu nu este mulțumită, vedeta din revistele dedicate bărbaților dorindu-și să fie și mai... slabă. Iar din acest motiv, de curând, ea a vizitat cabinetul unui medic estetician și, spre surpriza tuturor, și-a făcut o lipoaspirație.
Evident, nu s-a mulșțumit doar cu lipoaspirația făcută, ci a mai suportat și alte intervenții estetice, ea dorindu-și niște pomeți mai pronunțați, așa că și-a injectat și grăsime în zonă. Și, dacă de obicei, suporta cu ușurință diverse intervenții medicale estetice, de această dată, Rellys părea extrem de afectată, ea fiind văzută într-una dintre cafenele de fițe ale Capitalei în timp ce se mișca cu dificultate din cauza operațiilor suportate. 
Rellys Tonu, pe numele ei real, Raluca Tonu este un fotomodel care a cunoscut celebritatea după ce a câștigat o serie de titluri de miss și a pozat nud în reviste dedicate bărbaților și al cărtei nume a fost implicat în dosarul "Prostituţie în showbiz", acolo unde a fost chemată ca martor.
Citește și:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro