Are 45 de ani, dar arată mai bine ca un fotomodel de 20! Imaginaţia ta o va lua razna când o vei vedea fără haine!

+2 click pentru
galerie

Naomi Campbell arată excepţional de bine la vârsta de 45 de ani, iar din acest motiv este lipsită de inhibiţii. Fotomodelul a făcut o şedinţă foto incendiară în care a arătat tot!

Chiar dacă are vârsta de 45 de ani, Naomi Campbell este mult mai în formă decât multe dintre colegele sale competitoare.Vedeta arată ca la 20 de ani şi se mândreşte cu asta.

În imagini, o puteţi vedea pe Naomi Campbell complet dezbrăcată, dar şi-a acoperit sfârcurile şi zona intimă cu nişte steluţe. Fotografiile au strâns sute de mii de like-uri.

Cine este Naomi Campbell?

Naomi Campbell şi-a făcut prima apariţie publică la vârsta de şapte ani, apărând în videoclipul "Is This Love?" a lui Bob Marley. La 15 ani, în timp ce era studentă la Italia Conti Academy, Campbell a realizat un spot pentru modelul Ford. În curând Naomi s-a hotărât să îşi încerce norocul ca model dând o probă pentru Elite Model Management. În august 1988 a apărut pe coperta revistei Vogue Paris, fiind singurul model de culoare care a apărut pe copertele acestei reviste.

A.B.

Foto: hepta

Citeşte şi:

Un fotomodel celebru a apărut gol puşcă pe internet! Imaginea a făcut ravagii printre bărbaţi!

Naomi Campbell, condamnată la şase luni de închisoare cu suspendare

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro