FOTO / Are 47 de ani, dar arată de 20! Tania Budi a dezvăluit dieta cu care a reuşit să păcălească timpul
Publicat pe 30.06.2016 la 20:48 Actualizat pe 30.06.2016 la 21:23
Tania Budi se laudă cu o siluetă de invidiat, reuşind să trişeze timpul cu mai bine de 20 de ani. Vedeta s-a lăsat convinsă şi a dezvăluit lumii întregi dieta cu ajutorul căreia a reuşit ca la 47 de ani să arate de 20.
Tania Budi se laudă cu o siluetă de invidiat, reuşind să trişeze timpul cu mai bine de 20 de ani. Vedeta s-a lăsat convinsă şi a dezvăluit lumii întregi dieta cu ajutorul căreia a reuşit ca la 47 de ani să arate de 20.
Tania Budi se mândreşte cu un trup de invidiat! Vedeta, în vârstă de 47 de ani, se poate mândri cu o siluetă perfectă, reuşind să le facă invidioase chiar şi pe tinerele de 20 de ani.
Impresionată de rugăminţile prietenilor ei virtuali care i-au cerut să le spună cum reuşeşte să se menţină în formă, blonda le-a dezvăluit acestora dieta minune.
"Pentru că tot mă întrebaţi des ce "secret" am, pot spune că în regulile de mai jos mă regasesc cel mai bine. Ar mai fi vreo două, dar nu pot să vi le zic aici:
Regula 1: Exclude complet alimentele rafinate: zahărul, făina albă, sarea extrafină, margarina, uleiul rafinat şi toate alimentele care le conţin.
Regula 2: Exclude alimentele cu aditivi (E-uri).
Regula 3: Consumă următoarele alimente permise:
- cereale integrale,
- fructe,
- legume,
- zarzavaturi,
- lactate,
- preferabil cele fermentate (iaurt, chefir, sana, lapte bătut, brânză de vaci),
- ouă (3 pe săptămână),
- ciuperci,
- miere,
- peşte (2-3 mese pe săptămână),
- carne (1-2 mese pe săptămână).
Regula 4: Alimentele pe care le consumi trebuie să fie de cea mai bună calitate: bio sau tradiţionale.
Regula 5: Ideal, ar trebui să iei 2 mese pe zi: între orele 10:00 şi 11:00 şi 18:00 şi 19:00, pentru a nu suprapune fazele de ingestie, absorbţie, metabolizare şi eliminare.
Regula 6: Dimineaţa pe stomacul gol, bea 300-400 ml apă plată.
Regula 7: Între mese, consumă sucuri proaspete sau ceaiuri de fructe.
Regula 8: Cerealele, leguminaceele (soia, fasole, mazăre, linte, bob), carnea şi peştele se prepară cu tratamente termice uşoare: cuptor, aburi, fierbere. Celelalte alimente se consumă crude, cu excepţia persoanelor care au afecţiuni gastrointestinale.
Regula 9: În alimentaţie trebuie să predomine cerealele şi fructele.
Regula 10: Cantitatea porţiilor se calculează în funcţie de obieceiul alimentar anterior pe l-ai avut:pentru a pune organismul "în dificultate" şi pentru a-l determina să consume din rezervele proprii, trebuie să te raportezi la propriile obiceiuri alimentare: să reduci cu 25% - 50% raţia alimentară faţă de obiceiul de până acum.
Regula 11: Foarte important: trebuie să mesteci îndelung fiecare bol alimentar (de 10-15 ori), înainte de a-l înghiţi.
Regula 12: Mergi pe jos (la pas), 30+60 de minute zilnic", le-a spus Tania Budi prietenilor ei virtuali făcând trimitere la o dietă dezvăluită de prof dr. Pavel Chirilă pe miscareaderezistenta.ro.
Tania Budi este o vedetă de televiziune din România, dar care s-a retras de pe "sticlă" în favoarea afacerilor. În prezent, ea face naveta între Constanţa, oraşul ei natal, și București şi se ocupă de clubul de noapte pe care îl deţine.
A.E.D.