Are 47 de ani şi toată lumea o admiră, dar uite cum arată Oana Sîrbu dimineaţa!

Oana Sirbu / foto: Facebook

Are 47 de ani, dar arată senzaţional. Oana Sîrbu pare că a descoperit secretul tinereţii fără bătrâneţe. Cântăreaţa şi-a păstrat aceleaşi trăsături ca-n filmul "Liceenii", iar ridurile sunt o necunoscută pentru chipul ei.

Ce poreclă avea Oana Sîrbu în liceu: "Nu era deloc fun"

Horia Brenciu pregăteşte un nou spectacol, iar, de această dată, unul dintre invitaţi este Oana Sîrbu. Cei doi artişti s-au întâlnit dis de dimineaţă, pentru a pune la punct ultimele detalii, iar zglobiul Brenciu nu a ratat momentul de a face un selfie.

"Neaţa! 2 prieteni, o prăjitura şi multe emoţii la romana! Oana e neschimbată, nu-i aşa?", a  scris Horia Brenciu pe Facebook, unde a publicat imaginea de mai jos! 

Oana Sîrbu, aşa cum nu te aşteptai să o vezi vreodată! Blondă şi în mini!

"Oana e fantastică, arată incredibil, parcă e mai frumoasă" sau "Oana să ne trăieşti, eşti neschimbată! Iar tu, Brenciu eţti o minune!" sunt două dintre zecile de complimente  primite de cei doi.

Oana Sîrbu este una dintre cele mai îndrăgite şi mai apreciate cântăreţe de muzică uşoară din perioada anilor '90. În viaţa personală, a adoptat un băieţel, de educaţia căruia se ocupă cu grijă.

Citeşte şi:

Oana Sîrbu, schimbare de look! Îţi place cum îi stă?

Dieta Oanei Sîrbu! Ce mănâncă artista ca să arate spectaculos la 47 de ani

Oana Sîrbu, în lacrimi de ziua ei: "M-am emoţionat şi am plâns"


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro