Are 56 de ani şi o viaţă plină de peripeţii! Silvia Dumitrescu a făcut dezvăluiri neştiute până acum: "A fost doliu când..."

Silvia Dumitrescu este una dintre artistele de marcă ale ţării are făcea furori în anii 90'. Acum a împlinit vârsta de 56 de ani, dar încă nu a obosit şi continuă să cânte cu pasiune.

Invitată, astăzi, la emisiunea "Necenzurat", de la Antena Stars, Silvia Dumitrescu a povestit despre amintirile din copilăria sa şi a mărturisit că păriţii ei au convins-o să dea examen la Facultatea de Medicină, chiar dacă ea nu şi-a dorit niciodată acest lucru.

"Părinţii mei au vrut să dau la medicină. Eu eram la liceul de muzică la George Enescu, eu trebuia să fac pian, dar am schimbat puţin macazul şi m-am apucat de muzică uşoară.

Dar ai mei au vrut să dau la medicină, am dat şi am picat cu 8,33 şi se intrase cu 8,65. A fost doliu la mine în familie atunci. Împinsă de părinţii mei, am zis că hai să încerc. Am dat şi al doilea an la medicină militară şi am picat la probele sportive. Am aruncat cu mingea de oină în capul unui ofiţer şi i-am zburat cascheta.

Apoi m-am înscris pe furiş la Şcoala de Arte Populare şi Mihaela Runceanu i-a sunat pe părinţii mei şi le-a spus că sunt acolo, pentru că ştia că ei nu sunt de acord," a spus Silviu Dumitrescu, la emisiunea "Necenzurat", de la Antena Stars.

Silvia Dumitrescu este unul dintre numele grele ale muzicii uşoare româneşti. Artista a cucerit publicul din România cu stilul ei nonconformist.

Află mai multe detalii aici.

Foto: Captură Antena Stars

M.T.

Citeşte şi:

"Garda veche" face furori pe plajă! Silvia Dumitrescu, în costum de baie

Silvia Dumitrescu e foc şi pară! "De câte ori să mai latru a turbare?!"

VIDEO Mărturia şocantă a Silviei Dumitrescu: "Laura Stoica mi-a zis că este foarte fericită!"


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro