Are aproape 40 de ani, dar arată de 20. Paula Seling a fentat vârsta. Care e secretul său!

+3 click pentru
galerie

Paula Seling © Facebook

Paula Seling se menţine într-o formă de zile mari. Nu mai are 20 de ani, dar arată la fel de tânără ca în prima tinereţe.

Cum reuşeşte să se menţină într-o formă de zile mari? Artista a declarat în emisiunea "Dincolo de Aparenţe" că a renunţat la carne de ani de zile şi ea şi soţul ei. Consumă rar carne de peşte, iar în unele zile nu mănâncă absolut nimic.

Paula Seling a declarat că postul negru este uşor de ţinut pentru ea. De asemenea, face sport cât de des poate. Anul acesta va împlini 40 de ani, dar stilul de viaţă adoptat nu îi arată vârsta. 

"Am acelaşi stil de viaţa. De voie, de nevoie am învăţat unele reguli. Am un metabolism mai comod şi a trebui să învăţ care sunt lucrurile care mă ajută. Am zile în care nu mănânc nimic. Şi nu păţesc nimic. Nu am o dietă omnivoră, am probabil multe lipsuri de vitamine care şi-au pus amprenta asupra încheieturilor. Nu mănânc carne, doar peşte din când în când. Mănânc puţin şi fac mult sport. Vreau să ajung în cea mai bună formă a mea, datorită soţului meu care mă susţine." a spus aceasta.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

C.L.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro