Are un corp demn de invidiat, dar nu mănâncă întotdeauna sănătos! Ce găteşte Andreea Berecleanu atunci când pleacă din ţară

Andreea Berecleanu este o prezentatoare de ştiri frumoasă şi îndrăgită de mulţi români. Chiar dacă are o siluetă impecabilă, vedeta se abate uneori de la mâncarea sănătoasă.

Andreea Berecleanu pleacă în vacanţă, dar mâncarea pe care o ia în valiză nu este dietetică. Prezentatoarea de televiziune a gătit hamburgeri şi i-a pus în recipiente speciale.


"Iată cu ce îmi umplu eu de când mă ştiu valizele, atunci când plec chiar şi pentru 2 zile în străinătate. Dar, bineînţeles, cumpăr şi de la noi. Pur şi simplu, unele mi se lipesc de mâini. Cred ca am toate accesoriile posibile pentru bucătărit. Cum trebuie să apară copiii de la şcoală, m-am gândit să le frig 2 hamburgeri în recipiente speciale. Iar sosul de barbecue e tot din valiza, preferatul lui Petru! Perfecţiune în doar 10 minute! Şi mai am un kit tot pentru hamburgeri dar alt model, alt material, asta data viitoare", a scris Andreea Berecleanu la descrierea imaginilor de pe Facebook.

Andreea Berecleanu s-a născut în  Bucureşti.Începând cu 1996, Andreea a prezentat întotdeauna știrile cu fostul ei soț, Andrei Zaharescu, fie că a fost vorba de Știrile Pro TV, sau de Observatorul Antenei 1. A debutat în presă la 18 ani, la Cuvântul și la România Liberă în 1993, debutând un an mai târziu în televiziune la SOTI ca reporter/redactor. Apoi, a urmat un an de Antena 1, iar din 1995 până în 2003 a prezentat știrile la Pro TV. Din 2003 ea a revenit la Antena 1 prezentând Observatorul la ore diferite precum 16 și 23.

Din August 2010, Andreea prezintă singură jurnalele de știri. A fost primul moment din viața profesională a Andreei când s-a despărțit de Andrei Zaharescu în jurnalele de știri. Cei doi au doi copii, pe Eva și Petru.

A.B.

Foto: Facebook

Citeşte şi:

PUBLICITATE

Andreea Berecleanu, despre relaţia cu iubitul ei! Ce nu-i lipseşte ştiristei niciodată din dormitor

Ştirista a mărturisit! Ce fel de bărbaţi îi plac Andreei Berecleanu


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro