Are un corp perfect, dar nimic nu se obţine uşor! Ce face Gina Pistol ca să arate aşa: "Trupul de vară se lucrează iarna!"

Gina Pistol este o femeie foarte dorită din România. Frumuseţea ei nu a trecut neobservată niciodată şi de-a lungul timpului a frânt inimile multor bărbaţi.

Gina Pistol are forme de invidiat, dar nimic nu se obţine fără efort. Vedeta îşi face mereu tratamente de hidratare şi masaje anticelulitice pentru ca trupul ei să fie fără de cusur.

"Trupul de vară se lucrează iarna. Aparatul ăsta este foarte bun şi pentru vergeturi. La mine nu este cazul, dar după ce o să fac un copil sunt sigură că va trebui să vin iar. Când o să se întâmple, o să se întâmple. Dacă vine, vine, Doamne ajută!", a spus Gina Pistol pentru un post TV.

Cum a devenit celebră Gina Pistol?

Înainte să devină persoană publică, vedeta tv a fost operator la un centru de copiere şi vânzătoare la un chioşc din Roşiorii de Vede, după care a venit în Bucureşti, unde a lucrat la o firmă de articole sportive. Gina Pistol a lucrat şi la un magazin renumit de haine plasat într-un mall din Capitală. După această etapă, blonda a început să lucreze în televiziune.

Vedeta a bifat câteva relaţii cu persoanje celebre, printre care şi Codin Maticiuc. Gina se numără printre vedetele care a pozat în Playboy şi care recunoaşte că şi-a modificat aspectul fizic cu ajutorul operaţiilor estetice.

A.B.

Foto: Facebook

Citeşte şi:

I-a pălit frumuseţea! Cum arată, de fapt, Gina Pistol fără machiaj

Gina Pistol a luat o mare ŢEAPĂ. Ce s-a întâmplat cu vedeta TV

Adio burlăcie, Gina Pistol la primărie! Toate semnele duc spre acest fapt


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro