Aroganța lui Gigi! În ce investește Becali 5 milioane de euro!! EXCLUSIV

Gigi Becali nu pare să fie prea impresionat de momentele grele prin care trece echipa pe care o finanțează, el declarând, de curând, că este dispus să dea ”câteva milioane” pentru a nu-și băga, în faliment, clubul. În schimb, la început de an, latifundiarul a decis să mai investească ”câteva milioane” într-un capriciu...


După luni bune în care patronul FCSB anunţase că o decizie nefavorabilă în procesul cu CSA Steaua, în care îi sunt cerute despăgubiri de aproape 37 de milioane de euro pentru folosirea frauduloasă a mărcii Steaua, din 2004 şi până în 2014, ar fi sinonimă cu falimentul actualei echipe, Becali spune acum că este dispus să plătească despăgubiri, cu condiţia ca decizia justiţiei să fie una "de bun simţ". Mai exact, dacă despăgubirile acordate în urma procesului nu vor depăşi un anumit prag. "O să plătesc câteva milioane , că nu are rost să bag echipa în faliment", a declarat Becali. Și, cum deja și-a făcut, probabil, socotelile, latifundiarul din Pipera a decis că vila lui din localitatea lipită de București merită o atenție cu totul și cu totul specială. Adică, evident, o mică renovare. Mică, la fiugurat, pentru că investiția lui Becali se ridică, probabil, la cât este dispus să dea pentru Steaua. Adică vreo 5 milioane de euro. Normal, planurile sunt mari, pe măsura casei pe care o are în Pipera. Pentru că, spun surse apropiate latifundioarului, Gigi vrea să transforme imobilul de acolo într-unul de-a dreptul opulent, așa cum e și palatul din Nordul Capitalei.


Astfel, ne-au dezvăluit sursele citate, pereții camerelor din casă vor urma să fie placați cu foiță de aur, iar în fiecare încăpere va urma să fie pictată câte o icoană de pictori profesioniști. Normal, cum doar icoanele nu sunt sufieciente pentru a anunța cât este de credincios latifundiarul, el a cerut să îi fie aduși câțiva artiști, sculptori priecepuți în piatră și lemn, dorința lui fiind ca vila pe care o deține să fie umplută cu tot felul de crucifixe, care mai de care mai meșteșugit realizate, icoanele găsite la tot pasul urmând să completeze ”peisajul” bisericesc al imobilului.
Mai mult, se pare că dorește să înlocuiască și mobilierul, urmând să fie unul în stil clasic, semn că Gigi își dorește să schimbe, puțin, stilul, luând ca model palatul pe care îl deține în București.
În orice caz, investiția pe care o va face este uriașă, dar Gigi a plănuit ca, din banii respectivi, să îi plătească regește și pe artiștii pe care i-a angajat, cu atât mai mult cu cât el a mai lucrat cu mulți dintre aceștia și a fost extrem de mulțumit de ce au realizat, la cererea lui.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro