Aroganţa nu are limite atunci când vine vorba de el! Micula Jr., la un pas să creeze o avalanşă

Când eşti băiat de bani gata, faci tot ce-ţi trece prin cap, iar Victoraş Micula e cel mai bun exemplu. Aventurile tânărului continuă! Fiul milionarului şochează cu o nouă extravaganţă, la nivel înalt, chiar la altitudine.

După ce în sezonul estival, a plecat la mare cu elicopterul, pe perioada sezonului rece, s-a refugiat în munţi. Dar nu, nu stă degeaba! Are treabă cât e ziua de lungă. Deşi existenţa lui este una lipsită de griji de orice fel, ca să nu se plictisească, Victoraş Micula ştie să-şi condimenteze viaţa din plin.


Dacă în sezonul estival i-a şocat pe toţi cu faptul că a survolat o întreagă staţiune cu elicopterul, se pare că Victoraş Micula nu se dezice de mijlocul lui de transport preferat nici la munte, şi îl foloseşte chiar şi pentru vizitele scurte la cluburile de fiţe. În urmă cu doar câteva zile, Victoraş Micula şi-a făcut apariţia pe platoul de la Susai, acolo unde se află unul dintre cele mai frecventate cluburi de fiţe, dar nu oricum, ci cu elicopterul, creând o întreagă tevatură în jurul lui.


Ceea ce a fost de-a dreptul surprinzător, a fost faptul că Micula Jr. nu a poposit mai mult de 20 de minute în locaţia respectivă, semn că nu a găsit acolo ceea ce se aştepta, sau doar a vrut să încerce limitele naturii, căci curenţii provocaţi de elicea elicopterului puteau crea o avalansă în adevăratul sens al cuvântului.

Citeşte şi:

Victoraş Micula, o nouă aroganţă! Mai nou, s-a refugiat în munţi unde filmează un documentar

Asta da aroganţă! Prinţişorul Micula s-a făcut poet! Cât de liric poate fi un băiat de bani gata?

Copiii de bani gata, "regii" fiţelor! Andrei Versace şi Victoraş Micula şi-au unit forţele: "Ne-am gândit să facem o aroganţă"


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro