Aroganţă sau dezamăgire? Unul dintre cei mai doriţi artişti de la noi, mărturisire halucinantă: "Am chinuit multe femei"

foto: facebook

Aroganţă sau dezamăgire? Unul dintre cei mai doriţi artişti de muzică dance de la noi a mărturisit că nu-şi doreşte nicio relaţie, căci a chinuit foarte multe femei.

Invitat în platoul emisiunii "Star Matinal", Nadir a spus că este singur şi că nu-şi doreşte nicio relaţie. Artistul a spus că a avut o mulţime de femei pe care le-a făcut să sufere şi că este mai bine să rămână singur pentru o perioadă.

"Am chinuit prea multe femei ca să mai chinui. Au suferit, am suferit. Nu am nicio relaţie în prezent. Le cer scuze tuturor celor cărora le-am greşit. Eu sunt familist, dar nu am timp.

foto: facebook

Femeia când intră într-o relaţie vrea din ce în ce mai mult timp. Eu sunt ca tramvaiul: opresc în orice staţie, dar plec mai departe. Da, îmi lipseşte jumătatea. Nu vreau să mai am nicio relaţie serioasă", a declarat Nadir la "Star Matinal", de la Antena Stars.

Cu toate astea, Nadir a mărturisit că adevărul este de fapt altul. Acesta suferă foarte mult din cauza despărţirii de iubita, căreia i-a greşit.

"Da, am suferit din cauza unei femei. Nu am trecut încă peste. Ne-am despărţit mai demult. Eu sunt vinovat. Aştept să mă sune", a declarat Nadir vizibil emoţionat semn că încă are sentimente puternice pentru mistearioasa domnişoară care i-a furat inima.

Citeşte şi:

VIDEO / Nadir vrea familie mare şi iubită serioasă: "Vreau să fie doar a mea şi să ştie cât fac 2+2"

Surprizele s-au ţinut lanţ la ziua de naştere a lui Nadir! Loredana Groza a fost cireaşa de pe tort

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro