AŞA CEVA?! Augustin Viziru, speriat de un bebeluş la "Poftiţi de vă iubiţi"!

Luni și marți de la 20.30, la Antena 1, Augustin Viziru e speriat de un bebeluș la „Poftiți pe la noi: Poftiți de vă iubiți!”

Frații Viziru nu sunt deloc ca două picături de apă, iar acest lucru se va vedea luni și marți la Antena 1 la „Poftiți pe la noi: Poftiți de vă iubiți!”. Dacă Lucian e serios și muncitor, Augustin nu e chiar atras de muncă și nu se dă în lături de la a-l provoca pe nea Mărin. Cu toate acestea, Augustin se emoționează teribil atunci când el și Lucian trebuie să rămână cu unul dintre bebelușii Cristinei și ai lui Matei, mirii pentru care muncesc în show.

Augustin recunoaște că se simte stresat în preajma bebelușilor, pentru că i se par fragili și nu știe ce să facă dacă încep să plângă. Dimpotrivă, Lucian va fi stăpân pe situație și va îngriji bebelușul, îl va schimba și hrăni până la sosirea părinților.
   

Cei doi recunosc faptul că sunt diferiți și că le place să se șicaneze tot timpul. Încă de mici și-au făcut tot felul de glume. Augustin își amintește că atunci când era mic a fost destul de „chinuit” de Lucian, care a încercat la un moment dat… să îi dea foc.

„Dar eu tot timpul răspundeam cu aceeași monedă”, adaugă Augustin râzând. Cei doi vorbesc acum amuzați de acea perioadă, dar continuă să își facă glume unul celuilalt ori de câte ori se ivește ocazia. „Așa ne iubim noi”, adaugă Lucian. 

Sursă foto: arhivă

A.C.

Citeşte şi:

Iuliana Luciu, Simona Trașcă și frații Lucian și Augustin Viziru încap pe mâna lui nea Mărin la „Poftiți pe la noi: Poftiți de vă iubiți!”

VIDEO / Leul cu inimă de copil! Ce l-a făcut să plângă pe durul Nea Mărin la "Poftiţi de vă iubiţi"?

VIDEO / Schimb dur de replici între Nicoleta Luciu și Nicolai Tand la "Poftiţi de vă iubiţi"! De ce s-au "certat" cele două vedete?


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro