Aşa mamă, aşa fiică! Andreea Marin se mândreşte enorm cu fetiţa sa: "Copilul îşi urmează părintele"

+5 click pentru
galerie

Andreea Marin se mândreşte cu fetiţa sa, Violeta © Facebook

Andreea Marin are o fetiţă superbă în vârstă de 10 ani de care este extrem de mândră şi are şi de ce. Violeta o moşteneşte pe mama sa şi nu doar fizic. Recent, vedeta a relatat că încearcă să se ocupe cât mai bine de educaţia fiicei sale şi să petreacă cât mai mult timp cu ea.

Andreea Marin încearcă să petreacă cât mai mult timp cu Violeta în natură şi având o grădină superbă, de care se ocupă zi de zi, vedeta încearcă să o înveţe pe micuţa sa arta grădinăritului.

Andreea Marin a mărturisit că Violeta vede în ea un model, iar ea încearcă să o implice în foarte multe activităţi, astfel încât cele două îşi petrec timpul împreună, pictând, plantând copăceii sau ocupându-se de recondiţionarea obiectelor vechi.

"Lucrurile le face fiecare cu mâna lui, iar eu în fiecare zi mă uit cum evoluează fiecare frunzuliţă din grădina mea. Curăţ plantele şi le îngrijesc cu dragoste. Vişinul este plantat de fetiţa mea. Era mai mare copacul decât ea când l-a plantat. Violeta mă ajută la grădinărit. Pictează obiecte, poţi să transformi ceva vechi în ceva util. Grădina e un mic univers al nostru. Fragi, mure, lămâi... avem o veveriţă şi o hrănim cu ele. Am o magnolie, florile îmi plac foarte mult. Un liliac, mentă... îmi ofer timp să stau în grădină, e ca un colţ de lucru. Îţi iei laptopul şi creezi un birou în mijlocul naturii. Violeta e în partea cealaltă, ai văzut căsuţa din copac... Ea iese cu copiii cu bicicletele, se distrează. Nu mai cresc cu cheia de gât, s-au dus vremurile alea, dar e mai bine ca un copil să petreacă timp în natură. Copiii stau mult închişi în cutiuţe în ziua de azi şi încerc să o scot în natură. Copilul îşi urmează părintele ca model. Eu o văd, dacă fac ceva în grădină, poate la început, nu îmi acordă atenţie, dar apoi vine şi face şi ea singură." a relatat Andreea Marin într-o emisiune TV. 

Ana Violeta este fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Jr.,iar anul acesta ea va împlinit frumoasa vârstă de 11 ani.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

C.L.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro